Bordel pre kontajnermi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Smeti a bordel pred uzamknutými kontajnermi pre dom Ševčenkova 10 a 12

29. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
obhliadkou vykonanou dňa 28.10.2014 sme zistili, že veľkorozmerný odpad sa stále nachádza v blízkosti kontajnerového stanovišťa na Ševčenkovej ul. č. 10,12. Na základe týchto skutočností vyzveme správcu bytového domu, ku ktorému kontajnerové stanovište prislúcha, aby zabezpečil odstránenie odpadu. Práve na tento účel pristavujeme 2x ročne veľkokapacitné kontajnery na bezplatný zber väčšieho odpadu, žiaľ, niektorí ľudia to nevyužijú a radšej znečisťujú stojiská.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
29. október 2014

Filip Křížek

Ono je pekne, ze vyzvete spravcu. Tomu to viem povedat aj osobne. Ide o to ze nam tam hadzu smeti ludia s vchofou Sevcenkova 6,8 a Hallova 14 a 16
03. november 2014

Dalibor

Vy bratislavcania ste zvlastni ludia, u nas ked polozite polorozobratu pracku ku kontajneru na sidlisku v Povazskej Bystrici, tak do 2 hodin je po nej. Este sa nestalo aby kazdy den neprisli ludia co vyberaju kontajnere a nieco si neodniesli, toto je pre nich doslova jar. U Vas to nikto nezbiera. Preto Vam to tu spati mesiace a niekto s tym nic nerobi. Po tom televiizore by sa u nas iba zaprasilo to mi verte.
06. august 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za vyriešený.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania