Na Revíne - príliš silné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Martina M 18. decembra 2021

Dobry den, nad domami na ulici Na Revine je prerobeny velky objekt, ktory tam ma velmi silne osvetlenie nevhodne nasmerovane. Osvetlenie silno a neprijemne osvetluje sukromny pozemok a svieti silno do okien. Prosim o skontaktovanie majitela daneho objektu, aby respektoval sukromie okolitych pozemkov a domov a zhodnotil, ake je neprijemne, ked ostre svetlo svieti celu noc do okien domu a na sukromny pozemok. Prosime o ustretovost majitela, svetla su skutocne velmi silne.
Dakujeme

18. december 2021

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
03. január 2022

Martina M

Dobry den,
velmi prosim o riesenie problemu. Ostre svetlo osvetlujuce sukromny pozemok a svietiace do okien je neprijemne a bezohladne. Prosim, nech si majitel objektu nasmeruje svetla na svoj pozemok. Prosim, rieste to. Dakujem.
03. január 2022

Martina M

Prosime majitela objektu, aby sa pozrel na fotky a zhodnotil ako silno osvetluju svetla sukromne pozemky v okoli a svietia do okien.
03. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podľa katastrálnej mapy to vyzerá na objekt nemecko-slovenskej školy. Keďže ide o súkromný majetok, pokúsim sa kontaktovať majiteľa a požiadať ho o iný uhol osvetlenia, aby nesvietilo do okolitých domácností.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
04. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
len by som Vás chcela informovať, že sa mi podarilo skontaktovať sa s kompetentnými, preposlala som im Váš podnet a v nasledujúcich dňoch by malo dôjsť k náprave. Verím, že sa tak stane.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
10. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Na základe zaslaného podnetu nemecko - slovenskej škole bol podnet vyriešený, problémové svetlo sklopili a naklonili tak, aby neosvecoval dotknutý dom. Svetlá na vonkajšom ihrisku sa budú využívať až pri používaní školou.
Stavbyvedúci bol požiadaný, aby osobne preveril, či je to už v poriadku, no žiaľ nikoho v dotknutom dome nezastihol.
V prípade potreby sú ochotní spolupracovať a nájsť spoločné riešenie, aby fungovalo aj osvetlenie školy a aby domy okolo mali komfortné bývanie. Neváhajte ma kontaktovať na mailovej adrese [email protected] alebo na tel, čísle 02/49 253 383.
Škola sa za vzniknuté komplikácie ospravedlňuje.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania