Takto miznú trávnaté plochy v Prievoze

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
ZáležínámnaPrievoze 29. októbra 2014

Na Parkovej ulici v Prievoze je vo finálnom štádiu budovanie kanalizácie. Aktuálne sa osádzajú obrubníky a upravujú sa vjazdy do domov. Zaujímavosťou je ale prebiehajúca legalizácia budúcej devastácie trávnatých plôch v predzáhradkách rodinných domov (nepárne čísla ulice) na pripravované parkovacie miesta. Namiesto obrubníkov sa osádzajú zošikmené prefabrikáty na vjazd automobilov, po celých dĺžkach vybraných domov napr. pre domami č. 33 a 35 a keďže tu sídlia podnikateľské subjekty dá sa predpokladať, že nám vznikajú budúce parkoviská na verejných pozemkoch (dovolím si tvrdiť že bez zmluvy o nájme verejného priestranstva a zmene jeho využívania) a čoskoro prídeme o posledné kúsky zelene na tejto ulici... A potom nepomôže už ani volať Mestskú políciu na riešenie parkovania na trávniku .....

29. október 2014

Di

Pani jana, snáď by ste nechceli zeleň v Autoslave? A k tým chodníkom, ešte si postrážte či vôbec budú v rovine, ono je teraz veľkou módou robiť chodníky vlnovité, njie rovné, pri každom vchode do dvora je znížený, lebo nie chodci, ale autá musia ísť po rovine. Čo tam po deťoch na trojkolkácjh, čo tam po babkách s paličkou, hlavne že autíčka idú po rovine. Vážne neviem aký magor takúto normu schválil.

Takto vyzerajú niektoré chodníky po rekonštrukcii, pre chodcov oveľa horšie prechodné ako kedysi (o rovnom pohodlnom chodníku snívaj)
http://ladislavkratochvil.blog.idnes.cz/c/418656/Mame-nove-vjezdniky-kdyz-maji-na-chodniku-prednost-auta.html
30. október 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Rekonštrukciu Parkovej ulice realizuje Magistát hlavného mesta SR Bratislavy,
z uvedeného dôvodu im podnet zasielame.

kancelária starostu
14. november 2014

prievozcan

.. uz je to asi jedno. Uz aj spred ruzoveho domu na fotografii zmizli kriky a vyrastla spevnena plocha na parkovanie. Beztrestne a okato. Kde to zijeme..
13. október 2019

josinko

Smutné ako zelená plocha mizne beztrestne! Nie len pred tým spomínaným ružovým ale teraz už aj pred tým modrým domom. Síce už je tam novostavba ale je to horúci kandidát kde zmizne zelená plocha,a to len aby autá mohli parkovať. Na čo potom ta norma aby na pozemku boli 3 parkovacie miesta? Tie pozemky patria magistrátu tak nech riešia. Ďakujem.
12. november 2019

ZáležínámnaPrievoze

Prosíme o znovuotvorenie,
vďaka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania