Nepojazdné vozidlo blokuje parkovanie Cabanova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Vyriešený
meno
Pavel Veselovsky 31. októbra 2014

Na prijazdovej ceste k domomom Cabanova 13/EFG dlhodobo parkuje zrejme nepojazdne vozidlo SC531BD. Nema ani platnu EK+STK. Blokuje parkovacie miesto. Prosim o odstranenie. Udajne bol asi pred 3/4 rokom kontaktovany majitel, ale doteraz sa nic neudialo. Ziadam o skutocne riesenie problemu, situacia uz trva takmer 2 roky. Ak majitel auto nepouziva a ma volu problem riesit, moze ho sam preparkovat na menej vytazene miesto. Ak vsak majitel umyselne nereaguje na vyzvu, auto je nepojazdne, nema platnu STK, ziadam postupovat prisne, pravidelne presetrit stav, neprebranu postu povazovat za dorucenu a udelit sankciu za neplatnu STK aj opakovane. Navyse za odstavenie vraku na cete je tiez mozna sankcia.

31. október 2014

Ivan

Nie STK ale TK, STK je stanica, budova, pracovisko technickej kontroly, takže ešte raz, bez platnej KTS, resp. TK (Kontrola technického stavu, technická kontrola).
14. november 2014

Pavel

Problem je zial nerieseny. Vie niekto poradit, kam sa obratit, aby sa zacalo konat? Starosta Dubravky a jeho uradnici na to zjavne kaslu. Dakujem.
18. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe podnetu bola vykonaná obhliadka na zistenie skutkového stavu podnetu. Lustráciou cez políciu SR bol zistený majiteľ automobilu, ktorému bola zaslaná výzva na riešenie platnosti STK a EK. Pokiaľ majiteľ automobilu nezareaguje po doručení listu na výzvu, bude celý spis odstúpený Okresnému úradu Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií na ďalšie riešenie.

Mgr. Katarína Skačanová
Oddelenie životného prostredia
Mestská časť Bratislava - Dúbravka
19. november 2018

Lukáš Bartošovič

Dobry den, vozidlo je uz nejaku dobu odstranene, parkuju tam ine auta (snad opravnene). Je tiez mozne, ze sa Nissan z problemoveho miesta premiestnil inam. Podnet mozeme oznacit ako vyrieseny, spolu s nim aj tento duplicitny https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/17231/dlhodobo-opustene-vozidloktore-blokuje-parkovacie-miesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania