Nedorobky po revitalizacii vnutrobloku Svatoplukova-Parickova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
BaNi 30. októbra 2014

Revitalizacia vnutrobloku bola udajne dokoncena a dielo odovzdane a MC prevzate. Od strany Parickovej ul. vsak prace neboli dokoncene - na niektorych miestach nebola dosiata trava, neboli dosadene kriky, chybaju chodniky a v "parku" ostali kusy betonu a asfaltu, kt mali byt podla prislubu kancelarie starostu odstranene a miesta zatravnene. Naviac zhotovitel nevratil na miesto kamene zabranujuce vjazdu vozidiel do zelene.

Ziadam urychlenu napravu a aj vysvetlenie ako mohla MC prevziat dielo v takomto stave. A kto je za toto fuserstvo zodpovedny zo strany zhotovitela a kto z MC. Dakujem.

02. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Chodníky, ktoré uvádzate že chýbajú, neboli súčasťou projektu revitalizácie, v súčasnosti sa tieto chodníky dorábajú na základe žiadostí obyvateľov.
Čo sa týka zvyškov betónu a asfaltu v mieste pri parkovacích miestach, tie nie sú nedorobkom revitalizácie, ale zostali po nejakej predchádzajucej stavbe, Mestská časť ich má v pláne odstrániť a zatrávniť. Zatrávnenie v rámci revitalizácie vnútrobloku prebehlo v celom rozsahu podľa projektovej dokumentácie.
Živé ploty boli vysadené v zmysle projektovej dokumentácie, ďalšie – nové živé ploty môže mestská časť dosadiť v rámci náhradných výsadieb, nakoľko sa plánujú vyrúbať ďalšie dva stromy v predmetnom vnútrobloku.





kancelária starostu
21. február 2015

BaNi

Provizorny chodnik bol nahradeny zamkovou dlazbou. MC asi nepotrebuje samoprezentaciu, pripajam teda foto ja.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania