Ružinov a chodnik Obežná ul.

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Milan Sabo 03. novembra 2014

Vdaka. Namiesto chodnika je plot. Ludia musia obchadzat dost velky kus cesty a to len preto ze sukromnik to cele oplotil. Nezmysele uzatvorenie plotom. je tam Lidl, potom skola a neda sa tam nidke prejst na druhu stranu smerom k MHD. len to cele obchadzat.

03. november 2014

Klára

Mna by skor zaujimalo ktory "skvely" kandidat do toho ci onoho zastupitelstva alebo na starostu sa uchyluje k tomuto typu "reklamy". Urcite ma velmi rad Ruzinov ked ho takto inteligentne skrasluje...skoda reci.
11. november 2014

Zuzana

Vazena pani Klara, Vam asi vyhovuje ten plot, nenapadlo Vas to, ze niektory z kandidatov tam dal ten reklamy putac, aby upozornil na problem, resp. ma v plane uvedeny problem vyriesit? Co ste urobili pre vyriesenie predmetnej situacie konkretne Vy ?????????????
28. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Zamestnanci stavebného úradu vykonali obhliadku na mieste podnetu a následné uvádzame:
Na danom mieste je oplotenie, ktoré je hranicou medzi dvoma spoločnosťami. Oplotenie tam bolo aj predtým. Vlastníkom daných pozemkov parc.č. 1240/404 a parc.č.1240/378 podľa LV je spoločnosť AŽD SLOVAKIA, a.s. a vlastníkom pozemkov parc.č. 1240/2; 1240/380 a 1240/381 podľa LV je spoločnosť LIDL Slovenská republika. Prikladáme fotografiu pred realizáciou stavieb uvedených spoločností, kde je vidieť, že pred predajom bol areál školy celý oplotený. V závere uvádzame, že uvedené pozemky sú súkromné a mestská časť nemôže
nariadiť odstránenie plotu a nemôže vybudovať na súkromnom pozemku chodník.


kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania