Slovnaftská-Cesty a chodníky-iné

Zodpovednosť za riešenie: Národná diaľničná spoločnosť

Uzavretý
meno
Andrea 10. januára 2022

Ešte stále uzatvoretý výjazd z kruhového objazdu v križovatke Nivy.

Ak sa chceme dostať z Podunajských Biskupíc na Prístavnú má na to slúžiť . Z neobjasneného dôvodu sa výjazd z kruhového objazdu v križovatke Nivy neotvoril ani po Novom roku 2022. Kedy bude táto časť križovatky sprístupnená verejnosti?
Cestu do práce si musíme predlžovať najmenej o 2 kilometre v smere do mesta. Dnes začali chodiť deti zase do školy. Celá Bajkalská od výjazdu z D4 bola upchatá. Viete koľko je to emisií CO2 pri toľkých autách denne a toľkých kilometroch obchádzok?

10. január 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. január 2022

Jaroslav

Keby si používala MHD bolo by to menej emisií.
14. január 2022

Andrea

No žiaľ, tento komentár nerieši otázku, kedy bude otvorená cesta, ktorá mala byť sprístupnená Hlavným mestom po odovzdaní stavby Španielskym konzorciom. Práveže chodím autobusom a aj ten musí zachádzať kvôli nesprístupnenému kruhovému objazdu pri Domových poliach a to je všetko spojené s križovatkou Nivy. Predpokladám, že platíte tomuto mestu dane rovnako ako ja. No a na oplátku má mesto za tieto peniaze poskytovať obyvateľom služby v podobe zlepšovania životného štandardu a sem patria hlavne komunikácie, ktoré sú v Bratislave v takom žalostnom stave.
14. január 2022

Boris82108

Mesto s tým nemá nič spoločné, Zmluvny vztah maju Spanieli so statom cize Min. dopravy, kolaudácia podlieha MC Ruzinov. A mimochodom D4 je od Bajkalskej ul. vzdialena cca 5km
08. február 2022

IVAN

Kedy zrušia tu nezmyselnú zachádzku? A kedy otvoria kruhač na prístavnu?
13. február 2022

IVAN

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený Ževraj je to otvorené
13. február 2022

Pozorovatel

Potvrdzujem, cesta je uz prejazdna.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania