Devínska cesta-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Viliam Pagáč 12. januára 2022

Na prechádzke lúkou nad Devínskou cestou sme objavili značnú hromadu odpadkov (zrejme obľúbené miesto "bezdomovcov"). Miesto sa nachádza v spodnej časti parcely, pravdepodobné katastr. č.parc. je 1426/2 . Nižšie cca 50 m od staršieho rodinného domu č. 774/28 je vysypaný stavebný materiál a odtiaľ cca 50m bližšie k Devínskej ceste je predmetné miesto odpadkov, ktoré je už nad Devínskou cestou. Uvádzam aj približné súradnice : 48° 8' 50.2139814" N, 17° 3' 14.380393" E.

13. január 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Karlova Ves
13. január 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
13. január 2022

🌳

To vyzerá podľa fotky na rovnaké miesto ako v podnete https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/57814/skladka-odpadu-pri-devinskej-ceste-30 Aj poloha na mape sedí.
13. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie životného prostredia
Kedy? 3 mesiace

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
03. júl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

týmto by sme Vás chceli informovať, že zamestnanci Oddelenia likvidácie odpadu sa na toto miesto opakovane vracajú a pokiaľ sa v tejto oblasti nachádzajú odpadky, ktoré je potrebné vyzbierať, postarajú sa o to. V súvislosti s týmto podnetom tam už výjazd zamestnanci OLO vykonali a odpadky zlikvidovali. Ďakujeme za Váš podnet, len vďaka Vám sa nám darí robiť z Bratislavy lepšie a krajšie m(i)esto pre všetkých.

S pozdravom,

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania