Nedostatočné prepojenie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Mildo 04. novembra 2014

Rad by som vedel dokedy bude Devinska spolu s mestom Bratislava odolavat dopravnym kolapsom medzi kruhovym objazdom na Devinsku a krizovatkou na Dubravku. Bezne sa na tejto ceste vytvaraju v jednom jazdnom pruhu dva subezne pruhy, pricom auta odbocujuce na Dubravku stoja/jazdia po uz travnatej casti a vytvaraju suvisly odbocovaci pruh co je do urcitej miery dost nebezpecne a navyse proti predpisom. Okrem toho vznika pred krizovatkou dlha kolona siahajuca az do kruhoveho objazdu co automaticky blokuje dopravu vo vsetkych ostatnych smeroch. Rozsirenim cesty za kruhovym objazdom ( odbocovaci pruh na Dubravku ) by tento problem vyriesil nakolko auta smerujuce do Dubravky by nemuseli stat v rade aut a nevytvarali by sa permanentne kolony.

05. november 2014

majo

problem sa urcite nevyriesi, dokedy tam bude ta svetelna krizovatka...
10. november 2014

ZD

Svetelná križovatka tam bude kým sa neurobí predĺženie Saratovskej, čo bude ale "kvalitný bombónik" v podaní Penty. Potom tam budú asi už len pravé odbočenia a kruháč tým nebude blokovaný.
10. november 2014

ZD

Svetelná križovatka tam bude kým sa neurobí predĺženie Saratovskej, čo bude ale "kvalitný bombónik" v podaní Penty. Potom tam budú asi už len pravé odbočenia a kruháč tým nebude blokovaný.
25. november 2014

mamvpazi

Aby boli kompetentní v obraze: cesta do DNV z Patrónky trvala pri dodržiavaní všetkých predpisov v roku 2009 (keď som sa prisťahoval do DNV) 14 minút. Teraz sa málokedy podarí prejsť ju za 30 minút. Výsledok: kupujem byt mimo DNV, nepotrebujem pol života stráviť v aute, keď jedinou výhodou DNV bola dopravná dostupnosť z BA. Voči obyvateľom DNV je systematicky zdá sa celý región - po ceste od VW k Hornbachu idú všetci čo obchádzajú diaľnicu, súvislý prúd aut cez kruháč zabraňuje napojeniu, nový odbočovací pruh pri Boroch pri nájazde na diaľnicu so značkou daj prednosť vjazde robí pri každej výmene smien vo VW štupeľ a zápchu v dĺžke vyše sto metrov. Je jedno, komu patrí cesta či kto ju spravuje - predĺžiť dojazd desiatke tisíc ľudí - to je dielo hodné majstra.
01. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v danej veci sme oslovili Magistrát, hl.m. SR Bratislavy, ktorý je vecne príslušný. Ich odpoveď zasielame v prílohe.

OVDŽP MÚ DNV
16. október 2018

Obyvatelka DNV

Toto uz je tiez vyriesene, krizovatka bola prebudovana a vozidla smerujuce z DNV do Dubravky maju v tuneli prednost, takze sa zapchy obmedzili dost vyrazne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania