J. Poničana-detské ihrisko-potrebná údržba

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

V riešení
meno
Eugen 17. januára 2022

Ihrisko na ulici J. Poničana 7 je život ohrozujúcou plochou, na ktorej sa nachádza množstvo masívnych nerovností, ktoré dosahujú hĺbku a taktiež výšku niekoľkých centimetrov (

17. január 2022

Eugen

Kvôli zanedbaniu starostlivosti o túto plochu došlo k mnohým zraneniam u detí ako aj u dospelých a preto žiadam obec, aby dostala ihrisko do stavu, ktorý nebude brániť bežnej chôdzi, nie to ešte behu, či azda loptovým hrám. Ďakujem.
18. január 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.

Ďakujeme za podnet. Je v pláne, že ihriská v MČ Devínska Nová Ves sa budú postupne rekonštruovať. Kontrolu ihrísk vykonávajú kompetentné dozorné orgány na pravidelnej báze. Menšie nedostatky sú vždy okamžite odstránené.
19. január 2022

Eugen

Ďakujem za "univerzálnu" odpoveď, ktorá je, žiaľ, neuspokojivá. To ihrisko chátra už 20 rokov. Dozorné orgány teda s vysokou pravdepodobnosťou nerobia svoju činnosť dostatočne, nakoľko sa na ihrisku nejedná o menšie nedostatky, ale obrovské diery v zemi! Deti sa tam podkýnajú pri bežnej chôdzi... Žiadam o nápravu!
19. január 2022

Silvia Vilhanová

Dobrý deň,

podnet ponechám v riešení a po rekonštrukcii ihriska snáď budem môcť zmeniť status na vyriešený.

S pozdravom,

Silvia Vilhanová,
admin pre DNV
([email protected])
15. máj 2023

Dária Fríbertová

Vhodne umiestnené ihrisko, pekná plocha na hranie hokejbalu, futbalu, či aby deti jazdili na korčuliach alebo kolobežkach, povrch je však katastrofálny. Na povrchu su praskliny v asfalte a bubliny. Ihrisko je teda nepoužiteľné, maximálne sa dá naháňať, aj to sa deti potkynaju. Bola by škoda nevyužiť perspektívne ihrisko.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania