Knižkova cesta-znečisťovanie-ovzdušia

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Uzavretý
meno
Rimo Ramejka 16. januára 2022

Kedy a kto dorieši znečisťovanie prírody, hlavne vzduchu a aj okolia v tejto lokalite? Prečo tam týpek páli non-stop odpadky vonku v plechovom sude?

19. január 2022

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za podnet. Miesto navštívia naši inšpektori verejného poriadku, aby upozornili obyvateľov predmetného sídla na zákaz spaľovania odpadu.
Kto? oddelenie životného prostredia a dopravy
Kedy? 1. štvrťrok 2022

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača
20. január 2022

Lindos

musim podotknut , ze tento problem pretrvava uz niekolko rokov , vnutri chovaju domacu zver bez povoleni , na pozemku neni privod vody , premnozene potkany a nelegalna skladka odpadu. MC Raca o tomto probleme vie dlhe roky , tak ako vie uz druhy rok a dalsom probleme od vrchu Knizkovej doliny , kde si zrazu nejaky pan ohradil kus cudzieho pozemu a vnutri su psy , ktore su pre okolie nebezpecne a zaroven tyrane . takze tu zlyhal Mu Raca na plnej ciare , p. starosta vzdy len povie ze on s tym nevie co robit a problem je z jeho strany ukonceny . takto sa maju veci v Raci , hlavu do piesku pred problemom a robit sa ze vsak sa na to nejak pozabudne a daju im pokoj na dlhsiu dobu ludia ktory podnet podali.
20. január 2022

Rimo Ramejka

Takže ak sa tam dejú takéto nechutnosti, bude potrebné na to upozorniť tv markiza a tú sympatickú reporterku Kövešovú Kristínu - https://reflex.markiza.sk/redaktori/636312_kovesova-kristina.
04. február 2022

Odpoveď samosprávy

Miesto navštívili pracovníci oddelenia životného prostredia a dopravy pričom upozornili osoby pohybujúce sa v rámci obydlia, že nie je povolené spaľovanie plastového či iného odpadu.

Osoby informovali našich pracovníkov v zmysle, že spaľujú iba drevo čo potvrdil aj údajný majiteľ pozemku.

Ak ste svedkami spaľovania odpadu na danom mieste, tak operatívne kontaktujte prosím Mestskú políciu Bratislava, ktorá o danej veci spíše záznam. Následne na základe neho môže Mestská časť Bratislava - Rača začať správne konanie, ktorého výsledkom môže byť aj udelenie pokuty.

Mgr. Matúš Čupka, vedúci oddelenia životného prostredia a dopravy MÚ Bratislava - Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania