Viktora Tegelhoffa-parkovanie-problémové


Uzavretý
meno
Beata 26. januára 2022

Už viac dní po sebe parkuje tento VW na chodníku, kde jednoznačne nie je 1,5m

27. január 2022

Michal K.

volajte MsP
09. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. V prípade podnetu porušovania dopravných predpisov/zlé parkovanie odporúčam volať MsP, príp. PZ SR. Ako už sa niekoľkokrát vyjadrili, pre nich nie je podnet použiteľný v prípade zlého parkovania, vedia priestupok riešiť jedine na mieste. Zodpovednosť však postupujem na MsP, aby sa zamerali a zmonitorovali toto miesto, keďže sa tam priestupok už niekoľkokrát opakoval.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
28. február 2022

Odpoveď samosprávy

Príslušníci OV MsP BA III popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na ulici Viktora Tegelhoffa v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania