Chodník Vyšehradská (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš . 09. novembra 2014

Dobrý deň,
poprosil by som spraviť chodník od Vyšehradskej 19 na zastávku Lúky V (vid. foto).
Ďakujem

11. november 2014

Tomáš

14. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
po miestnej obhliadke, posúdení a vyhodnotení potreby vybudovania predmetného chodníka z hľadiska územného plánu, ako aj zlepšenia peších prepojení na zastávku MHD Lúky V mestská časť v roku 2015 zabezpečí prípravu a následne realizáciu uvedeného chodníka, nakoľko terajšie nespevnené pešie prepojenie je využívané nielen obyvateľmi priľahlých bytových domov, ale v značnej miere aj žiakmi škôl na Beňadickej ulici.

Mestská časť Bratislava-Petržalka
19. november 2014

Ján

Druhá polka obyvateľstva bude frflať, že prečo sa likviduje zeleň kvôli chodníku a o pol roka po vybudovaní tu bude k tomu podnet...
Ach jaj...
19. november 2014

vilo

hlavne ze pred 25 rokmi tu nebola skoro ziadna zelen, teraz jej tu je kopu a este stale maju ludia malo, tolko alergenov co je teraz tu este nebolo, nepamatam si jak ziv co tu zijem, ze to co lietalo to biele toto leto bolo aj kedysi az tolko a o burinach pri chodnikov a murikoch ani nehovorim. Toto uz prerastlo cez hlavu, moc toho je. Trava je pekna ale sa o to nikto nestara tak je to katastrofa.
29. apríl 2015

Tomáš .

Dobrý deň, aký je predpokladaný termín realizácie? Ďakujem
16. február 2016

Peter

Po roku 2015 už nieje ani stopy a rovnako ani po chodniku...
04. máj 2016

Stefan

Bude to v roku Pána lebo meter stvorcovy dlazby stoji az 7 Eur fura makadamu 150 Eur, 50 obrubnikov v cene do 100 EUR a praca spavnenie plochy + zemne prace + pokladka dlazby a obrubnikov nemoze byt az tak draha. Aj VPS by to zvladla, len by ich muselo byt viac zamestnanych. Pre troch ludi praca do tyzdna. Cele to nemoze byt drahsie ako 1000 EUR.
15. jún 2016

Ja

Chodnik k zastavke Vyšehradska

Vazeni, ten chodnik ste prislubili spravit este pred dvoma rokmi. Zas len plane sluby? Ako tu uz bolo spominane, tymto "chodnikom" vedie cesta k zastavke. K spominanym poznamkam typu " da sa obist a trava je pre dobytok" sa nevyjadrujem radsej, dotycny asi zastavku nevyuziva, resp. nedochadza k nej zo spominanej trasy, ktoru studenti z blizkej skoly a obyvatelia hojne vyuzivaju. Cez zniceny teren parkoviska, neraz plneho velkych kaluzi, k nej chodit nemienime a taktiez je hlupost zajst si hodny kus peso popri baraku vysehradska 19-23, aby sa niekto velkou obklukou, vyhnuc sa travnatej ploche, doterigal na zastavku. Je taky problém dat tuto vec doporiadku? Naco ste sa potom este v roku 2014 dusovali, ze ten chodnik tam bude? Rozhybte sa a plnte sluby.
25. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

pridávam fotografiu z vyriešenia daného podnetu.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2016

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania