Opravit!!

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Neriešený

Prosím o opravenie tejto cesty na ulici Podzáhradná zlatom na to že mi tento vyvýšený kanál odtrhol olejovú vaňu na aute čím sa stalo moje auto nepojazdné tak prosím o okamžité opravenie.Nielen moje auto sa stalo súčasťou problému ale aj viacerým zničila táto cesta auto

25. november 2014

david

Nerieseny ???? Ako toto je fakt neuveritelne !!! Jaj sak je po volbach! Co mozme my normalny ludia cakat od niekoho ked uz volby nejsu ?!!!!
04. december 2014

Odpoveď samosprávy

V danom úseku komunikácie sa jedná o rozsiahlu stavebnú činnosť, kde je potrebné odstrániť viac konštrukčných vrstiev živičných častí, ako aj štrkových častí, kde sa tvorí postupný prepad komunikácie, následkom čoho je vyvýšený kanalizačný poklop. Pre nastávajúce zimné obdobie nie je možné vykonať potrebné práce. Referát životného prostredia, odpadového a cestného hospodárstva (ďalej len ŽP,Oa CH) MiÚ Podunajské Biskupice v mesiaci november operatívne riešil havárie prepadov na komunikáciach, pri ktorých došlo k narušeniu konštrukčných vrstiev vozovky a bolo to zaradené ako priorita pre dané činnosti.
Vami nahlásený podnet ref. ŽP,OaCH MiÚ Podunajské Biskupice zaradí do plánu údržby miestnych komunikácií pre budúci kalendárny rok.

Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
19. apríl 2016

David

No uz je tomu rok a pol. Ci to stale len snezi a neda sa to kvoli snehu opravit ? :D hlavne ze nove baraky sa stavaju do p*ce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania