Košická-chodník-znečistený

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Maria 11. februára 2022

Dobry den,

poprosime zabezpecit aby developer YIT rovnako resp. lepsie ako u seba na pozemku po buracich pracach pozametal resp. poumyval aj verejny chodnik, ktory uz nepotrebuje. A zaroven ziadame zabezpecit dohliadanie na znizovanie prasnosti, ktorou uz dlhodobo ohrozuje zdravie obyvatelov obytnej zony. Vystavba Zwirnu je zbytocne zdlhava a moze vazne ohrozit zdravie obyvatelov Kosickej ulice.

11. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. február 2022

Tomas Mahi

Tiež sa pridávam k lepšiemu monitoringu prašnosti a hluku. V Londýne som napríklad videl v okolí stavieb rozmiestnené merače hluku a na stavbách niekolko vodných diel a umývaciu stanicu na vozidlá pri výjazdoch. To bolo pred 12 rokmi, bolo by super aj by sme sa vedeli podobnému štandardu aspoň priblížiť.
14. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravných povolení

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
15. február 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

dňa 15.02.2022 bola vykonaná kontrola čistoty miestnej komunikácie a chodníka, pričom na mieste nebolo zistené nadmerné znečistenie komunikácií. Kontrolovaný subjekt je poučený o dodržiavaní čistoty v okolí stavby. Situáciu budeme námatkovo preverovať. Podnet preto považujeme za vyriešený.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravných povolení
Kedy? 15.02.2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania