Dulovo námestie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Nivy 15. novembra 2014

Takto vyzerá okolie predajne Coop Jednota na Dulovom námestí. Chýbajúce odpadkové koše suplujú zákutia a medzery v kamennom obklade.
Mimochodom, presne na tej istej adrese (Dulovo nám. 7) býva poslanec MČ Ružinov p. Patrik G. Zrejme si na to už zvykol, alebo mu to nevadí.

26. november 2014

vlado

nuz a na celom Dulovom namesti mame az jeden smetny kos. Odpadky su vsade. BTW Coop jednota by sa tiez mohla trosku starat, aspon v okoli predajne. Jeden kos pri vstupe by ich nezabil.
03. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestská časť Bratislava – Ružinov osadila v lokalite Dulovo námestie 2 odpadkové koše s objemom 70l.
Keďže priľahlé pozemky sú buď súkromné, alebo v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, mestská časť nemôže v danej lokalite osadiť ďalšie smetné koše.



kancelária starostu
03. december 2014

LM

nejedná sa iba o osadenie smetných košov. Priestor okolo potravín Coop Jednota je celkovo zanedbaný, kamenné obloženie drží asi len silou vôle, za ním v spárach sú natlačené odpadky.
04. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
čo sa týka čistoty v zmysle VZN mestskej časti Bratislava – Ružinov č. 1/2003 o dodržiavaní čistoty a poriadku zo dňa 11.2.2013 § 5 ods. 3 je vlastník, správca alebo užívateľ nehnuteľnosti povinný udržiavať v čistote pás pozemku o šírke 2 m priliehajúci k nehnuteľnosti. Prekrytie chodníka zo strany Košickej ulice sa berie ako súčasť priľahlej nehnuteľnosti.


kancelária starostu
04. december 2014

Nivy

podnet bol označený ako VYRIEŠENÝ?
Stav sa nezmenil!
08. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k podnetu ešte chceme uviesť, že sme upozornili správcu bytového domu Meopta, aby zabezpečil vyplnenie medzier v obkladoch na stĺpoch, ktoré sú súčasťou bytového domu Dulovo nám. 7-8 v Bratislave.
Predajňu Coop Jednota sme upozornili na pravidelné dočisťovanie okolia a tiež zabezpečiť umiestnenie odpadkového koša.




kancelária starostu
22. september 2019

Nivy

A zostalo to bez zmeny. V škárach obkladu napchatý odpad, fľašky, papiere.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania