Nesprávne parkovanie


V riešení

Takto parkujú autá pravidelne a nikto s tým nič nerobí - slušní ľudia majú asi lietať. Žiadam okamžitú nápravu zo strany MP.

19. november 2014

viktor

Pripajam sa. Tento vytlk je tam velmi dlho. Ocenil by som napravu.
20. november 2014

samo

no ocenili a este 30 krat ocenili a kolko krat by to ocenilo mesto???????
23. november 2014

Jaroslav Kucek

Mesto je ocenené vo forme daní.
02. február 2015

peter

prosim Vas toto porusenie zakona treba nahlasit policii na ich telefonnom cisle. a terba pockat pripadne pokial si nesplnia svoju povinnost zavolat dalsiu hliadku a zaroven natocit video o tom
15. september 2019

MZWQ

Zaujima ma ci po zavedeni parkovacej politiky od 1.11.19 bude majitel tohto vozidla platit 1€ za hodinu parkovania v noci. Prosim samospravu o vyjadrenie sa k tomuto pripadu, ci ano alebo nie. teda ci zaparkovanim na chodniku sa bude dat vyhnut poplatku za parkovanie pre mimo petrzalske vozidlo pocas nocnych hodin.
23. september 2019

Odpoveď samosprávy

Vodič uvedeného vozidla sa dopúšťa priestupku podľa § 22 ods. 1 písm. l) zák. č. 372/1990. o priestupkoch v znení neskorších predpisov, pretože porušil ustanovenie § 25 ods. 1 písm. q) zák. č. 8/2009 Z. z. o cestnej premávke v znení neskorších predpisov. Pri porušení zákona je irelevantné, aké EČV je na vozidle. S uvedeným priestupkom plánovaná parkovacia politika nesúvisí.

Príslušníci všetkých Exp. MsP BA popri plnení ďalších služobných úloh kontrolujú parkovanie vozidiel na všetkých uliciach v Bratislave podľa svojich presonálnych možností.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude ihneď vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku z roku 2014 prostredníctvom webovej stránky, tento priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania