Cirkusácky reklamný smog (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Tomáš . 18. novembra 2014

Dobrý deň,
po celej Petržalke sú na lampách verejného osvetlenia pripevnené zrejme nepovolené reklamné nosiče na EOTVOS CIRKUSZ, ktorý je v týchto dňoch na Jiráskovej ulici. Žiadam o bezodkladné odstránenie týchto reklamných nosičov.
Ďakujem

18. november 2014

Anna

Ja žiadam, aby pri obchode s potravinami NEBOL žiadny cirkus... už minule sa človeku pri nákupe potravín obracal zo smradu žalúdok...a o bezpečnosti ani nehovorím... slony uprostred sídliska - NEHORÁZNOSŤ!!!
18. november 2014

Anna

Ja žiadam, aby pri obchode s potravinami NEBOL žiadny cirkus... už minule sa človeku pri nákupe potravín obracal zo smradu žalúdok...a o bezpečnosti ani nehovorím... slony uprostred sídliska - NEHORÁZNOSŤ!!!
18. november 2014

Sisa

Bajan takýto hnus už niekoľkokrát povolil aj schválil,čo myslíte,že z akých dôvodov ? Netreba si sťažovať,lebo jeho politika bola oiciálne schválená vo voľbách 2014,treba len čakať,ako v prípade Pašku,že na každého raz príde.
Však aj samospráva,j je len v podstate tiež dočasný cirkus.
18. november 2014

Anna

tomto meste si všemocní robia čo chcú - viď - Cirkus na nesprávnom mieste - stále dookola sa opakuje to isté!!! PREČO? Pre ľudí? Asi len pre niektorých!!!!
18. november 2014

Anna

tomto meste si všemocní robia čo chcú - viď - Cirkus na nesprávnom mieste - stále dookola sa opakuje to isté!!! PREČO? Pre ľudí? Asi len pre niektorých!!!!
18. november 2014

Andrej

klamari jedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
18. november 2014

Jaro

Tomas ziadat mozes vselico. Otazne je co dosiahnes. Ked im to MU povolil, tak asi nic.
20. november 2014

raptor

V Ružinove inému cirkusu podobnú všadeprítomnú reklamu nikto nepovolil, napriek tomu ich len z magistrátu (im patria dotknuté stožiare lámp) požiadali o odstránenie, a na uliciach sa nič nestalo - tieto reklamy sú tam dodnes. A budú tam až do odchodu cirkusu, zadarmo, beztrestne, však už sme si zvykli v akom priestorovom hnuse (smogu) žijeme, ani rozčulovať sa a aktivizovať cez oficiálne kanály už nemá zmysel. Nápravu zabezpečia jedine pouličné dobrovolné akcie, príslušní zamestnanci rozhodne nie.
22. november 2014

vladimir

to je rozhodnutie mesta Bratislava magistratu, lebo pozemok vlastni mesto, ake bolo minuly rok slubovanie, ze cirkus tam bol prvy a posledny krat!! budu ho tam dovtedy povolovat ze sa tam raz stane taka tragedia, ze uz bude neskoro plakat nad rozliatym mliekom. vstup z krizovatky do cirkusu, uplne obsadene parkovanie v celom okoli napriek tomu ze uz cez nepodareny projekt skybox je kazdy den s parkovanim horsi a horsi, fitko, firma na vymahanie dlhov namiesto ordinacii, ktore slubili ludom ze dostali pozemok urcite za korunu, kde sedi kazdy den cez 120 zamestnancov a pod celym skyboxom su vsetky miesta na parkovanie prazdne. cirkus nerespektuje domovu pohodu okolitych domov, cez den mame pocit ze vsetci nasi susedia si robia afterparty a to si len cirkus robi dva krat do dna skusky hlasitosti! nehovorim o tom ze vsak to mozeme aj my vsetci tam parkovat ked odide cirkus, uplne znicena trava a nehovorim o spine ktora sa hromadi po celom okoli nadmernym pohybom ludi. upozornujem mesto aj mestku cast, aby v skutocne zvazili na tomto mieste o povolovani akcii tohto typu, deti raz skoncia hned na ceste pod autom, ludia tam jazdia uplne bez predvidavosti a nehovorim o vyznacenom prechode pre chodcov od strany Lidl a Jiraskova, ziaden tam totiz nikdy nebol! prikladam minulorocnu odpoved: Vaše podnety sme samozrejme konzultovali aj na oddelení nájmov nehnuteľností Magistrátu hl. mesta s tým, aby v budúcnosti zodpovedne zvažovali všetky súvislosti a svoje zámery komunikovali vopred s našou mestskou časťou, aby sme našli najvhodnejšie riešenie na umiestnenie Cirkusu . Otázky spojené s posúdením vhodných podmienok pre zvieratá sú v kompetencii Regionálnej veterinárnej a potravinovej správy, ktorej podnet odstupujeme na riešenie.
24. november 2014

Peter

dakujeme pan Bajan, tesime sa sa na dalsie vase kroky.
27. november 2014

Stefan

Laskavo sa k problemu vyjadrite, lebo tej reklamy na stlpoch pribuda a pribuda kazdym dnom.! To nie je normalne ze s tm nik nic nerobí. Je po volbach a mam pocit akoby sa zastavil svet.
16. december 2014

Tomáš .

Dobry den, cirkus sa bali.. Verme, ze si zoberu bilboardy so sebou..
07. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Majiteľ reklamných pútačov bol dnes upozornený na ich okamžité odstránenie zo stožiarov verejného osvetlenia v našej správe. Pracovníci upratovacej služby v rámci bežného výkonu niektoré pútače odstránili, nemáme však kapacitné možnosti, aby odstraňovali permanentne všetky takéto reklamy.

Mgr. Marek Papajčík
Oddelenie marketingu a vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
07. január 2015

Peter

7.1. bol makitel upozorneny? a ako ked uz sa zdekovali prec? nabuduce si to ovesaju znovu, nie vyriesene to nie je ani zdaleka, to sa len vyparili chvalabohu prec. takto to bude vzdy. pride cirkus, mesiac sa to zacne riesit a ked zmiznu prec niekto tu napise vsak sme povedali nech to daju dole. perpetum de-bile tu bude znovu.
07. január 2015

Stefes

BY ma zaujimalo co z toho mala miestna cast Petrzalka ze tu bol cirkus pri potravinach. Tipujem e nic len zbytocne naklady. Mestka cast to mala riesit cez policiu, ale srala na to ako serie na milion inych veci. (val zeminy na namesti hraniciarov. Tam uz mohla na pokutch vybrat slusny balik, ale ticho je . Robia len to co musia, nic naviac. Cest vinimkam na urade. Smutne je ze k problemu sa vyjadril clovek az po odchode daneho cirkusu, To hovori za vsetko.
28. máj 2020

Martin Uváček

Podnet je už ROKY neaktuálny. Uzavrieť poprosím.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania