Kaukazská - rozbitá cesta (väčší úsek)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Milan Juran 22. februára 2022

Na Kaukazskej je viacero väčších výtlkov a niektoré z nich na veľmi nebezpečných miestach (napr. hneď za ostrou zákrutou). Jazdievam tadiaľ do práce dennodenne a pravidelne sa kvôli obchádzaniu výtlkom dostávam do nebezpečných situácií s oproti idúcimi vozidlami. Jazdí tam aj veľa nákladných vozidiel a je podľa mňa len otázkou času kedy v tomto úseku príde k dopravnej nehode.
Tieto úseky boli opravované už viackrát ale vždy sa jedná o iba látanie lokálnych výtlkov, čo pomáha iba krátkodobo.

22. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
07. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Kaukazská ulica je komunikáciou III. triedy, ktoré má v správe mestská časť. Zodpovednosť za podnet presúvame na Mestskú časť Petržalka.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
07. marec 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Petržalka
07. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za postúpenie podnetu. Ten preposielame na prešetrenie kolegom z príslušného referátu.
Kto? Referát technických činností

Dávid Pavlík, referát komunikácie
08. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie od pracovníčky referátu technických činností, predmetný úsek komunikácie medzi Kaukazskou a výjazdom na Bratskú (Kaukazská ulica bola MČ zverená protokolom č.29-92 len v dĺžke 652,00m.) nemá MČ zverený do správy, preto na ňom nezabezpečuje údržbu.

Dávid Pavlík, referát komunikácie
08. marec 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
09. marec 2022

Milan Juran

Dobry den prajem,
dakujem za odpoved, kazdopadne by som teda rad vedel kto ma teda v sprave uvedeny usek cesty ?
Za info dakujem a prajem pekny den.
Milan Juran
13. marec 2022

Stefan

v preklade nikto. je to oaza bordelu a spiny. cirkev tam ma pozemky s kasle na ne. na katastralnej mape zistite koho je to cesta.
21. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Hlavné mesto nie správcom Kaukazskej ulice. Ide o komunikáciu III. triedy a tieto sú spravidla v správe mestských častí. Taktiež môže ísť o nezaradenú komunikáciu, čiže komunikáciu, ktorá nemá určeného správcu.

Žiaľ podľa fotografii nevieme identifikovať ani presné miesto na Kaukazskej ulici, aby sme preverili, že tento úsek je vyňatý zo správy mč. Na základe uvedeného podnet adminovi navrhujeme uzavrieť.
Ak viete miesta presne lokalizovať na mape (budeme vďační za screenshot z mapy), opätovne preveríme vlastnícke vzťahy.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. apríl 2022

Peter Oravec

Pán/pani admin,
prečo podporujete tento samosprávny šlendián uzavretím podnetu?
Prostredníctvom gooogle maps sa dajú všetky diery na Kaukazskej perfektne lokalizovať, je to úplne elementárne aj zvládnuteľné aj pre žiačika pomocnej školy:
https://www.google.sk/maps/@48.1185999,17.0812556,3a,41.2y,247.21h,81.8t/data=!3m6!1e1!3m4!1s-0WcqRcGeRUeiI_Ve2oA3g!2e0!7i13312!8i6656
https://www.google.sk/maps/@48.1186259,17.0814041,3a,75y,253.99h,73.54t/data=!3m6!1e1!3m4!1s93msDn7Pp7JA4maYMF1wfQ!2e0!7i13312!8i6656
Celá Kaukazská má necelý kilometer, takže keby samospráva čo len trošku chcela, tak sa to dá aj pešo prejsť (a zistiť, kde sú diery) za necelých desať minút. Problém je totálna lenivosť, alibizmus, šlendrián a impotencia samosprávy.
22. apríl 2022

Milan Juran

Super, nevyriešilo sa nič ale podnet je úspešne uzatvorený... Týmto spôsobom môžeme uzatvoriť akurát tak Kaukazskú ulicu, nakoľko počet výtlkov pribúda a ich hĺbka sa zväčšuje. Súhlasím s pánom Oravcom a ak by som mal posielať presné lokality tak môžem vybodkovať a nafotiť celú ulicu. Je skutočne taký problém sa prísť niekam pozrieť ? Ak je to problém tak sa dobrovoľne hlásim a môžem kompetentného naložiť, odviezť na Kaukazskú a následne odviezť, ak to veci pomôže. Ďakujem.
06. júl 2022

orbitalfunk Pavúk

Dobrý deň, týmto chcem vyjadriť poďakovanie Policajnému zboru, ktorý tiež prispel k vyriešeniu tohto problému. Uvedený úsek "Malej Bratskej" (Kaukazskej) bol dlhodobo v havarijnom stave s veľkými výtlkmi, po urgencii na Krajský dopravný inšpektorát Bratislava bola zjednaná náprava skutočne za týždeň. Zároveň ďakujem Miestnemu úradu MČ BA Petržalka ako správcovi cesty a stránke odkazprestarostu.sk za perfektnú prácu, prosím o zverejnenie tohto príspevku a poslanie príslušným inštitúciám, ako kladný podnet - poďakovanie.

Prosím zmeniť na vyriešený, nie uzatvorený.
06. marec 2024

niki

Neviem preco hore uvedeny pan dakuje za vyriesenie problemu, Isla som dnes po dlhom case po tej ulici, chcela som zistit ci sa odstranili diery, tak ako to robili pracovnici minuly tyzden na Hrobarskej ale bezvysledne, cesta je dalej s velkymi vytlkmi.
Na konci zastavk 80 Cintorín pripravuje sa pozemok neviem na co ale bol by problem nasypat zem alebo nejaky strk do tychto vymolov? Dakujem za porozumemie

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.