Vavilovova - nevhodne umiestnené koše na odpadky

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
PotPalo 24. februára 2022

Nevhodne umiestnené koše na odpadky, pri silnejšom vetre ich pozhadzuje na chodník. Predtým boli pod nadchodom (na fotke viac vľavo), tam boli viac v závetrí a nebol problém. Pri zmene vodorovného dopravného značenia ich bezdôvodne presunuli tam kde sú teraz. Veterné pomery panelákových vetrolamov sa zrejme neskúmajú.

25. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
27. február 2022

jajbolina

OLO by malo na sídliskách investovať do podzemných kontajnerov na odpad.
27. február 2022

PotPalo

Až Vám do takého podzemného koša hlbokého 2 metre spadnú kľúče od bytu alebo nebodaj dieťa, zmeníte názor na ne. Staré kovové koše boli dobré, ekologické, recyklovateľné, odolné a mali nejakú hmotnosť, takže nebol problém že by ich tak ľahko prevrátilo. Ale niekto vymyslel plastové, ultraľahké, už nie tak ekologické, a večne polámané. Keby aspoň boli tam kde predtým, teda pod nadchodom v závetrí, nebol by problém. Načo ich premiestňovali? Niekto musel vykázať nejakú činnosť?
27. február 2022

jajbolina

Podzemné kontajnery sú bežné na Západe, na kľúče si máte dávať pozor a ak vám tam spadne dieťa? To nebudem radšej komentovať, lebo to je na sociálku. Nevidím dôvod držať sa starých, neefektívnych, vyššie nákladových služieb, navyše zaberajúcich ver. priestor.
27. február 2022

Odpoveď samosprávy

Samospráva uviedla, že zodpovedným subjektom je: OLO, a.s.
27. február 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
03. marec 2022

Peter

Neviem či za toto je zodpovedné OLO. skôr si myslím že za toto je zodpovedný Magistrát a pán Vallo aj s dopravnými inžinieri vrámci svojej Parkovacej politiky keď nechali namaľovať parkovacie boxy.
03. marec 2022

PotPalo

Zodpovedný je ten, kto si tam robí parkovaciu politiku. Presunul koše (sklo po nich neodpratal, nepozametal), namaľoval si čiary (čiaru ktorú kreslil tak prerušil v mieste neporiadku), a poďme zarábať, kým je na kom.

K tým podzemným kontajnerom, deťom a sociálke. Neviem ako kde, ale my sme ako malé deti bežne vynášali smeti, hrali sme sa samé vonku, a nebol problém, neboli všade ploty. Dnes aby boli deti ako psi na reťazi, lebo ich ohrozujú stromy, voľné priestranstvo, a na novo aj podzemné kontajnery. Ihriská sú oplotené, mamičky si ťukajú do mobilu a deti si absolútne nevšímajú, a deti namiesto toho aby sa hrali na oplotenom ihrisku na rozpálenom asfalte, tak radšej utečú mimo areál ihriska a hrajú sa pod stromom. Majú viac rozumu ako dospelí.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania