Tichý zabijak pneumatík

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený

Nenápadná mína, ktorá čaká na pohladenie. Už ako malý si pamätám tento vjazd na parkovisko ku kaviarni "EVA" a ďalším obchodom. Pohľad na ňu sa nemení a za ten čas som bol sám svedkom mnohých defektov, naposledy asi pred mesiacom. Všetci vieme, aký je stav parkovania v Karlovke. No keď sa parkovisko nabije v nedeľu večer celým Slovenskom a niekto zapchá aj úsek vjazdo-výjazdu, nie je inej cesty von ako si buď udrieť spodok auta na tom kedysi obrubníku alebo pichnúť gumu na tej opache. Nepoznám nikoho z domácich, komu by to celé nevadilo, a tak žiadam starostku KV, vyhlaďte to. Nie je to veľká investícia zrovnať to tam so zemou. Ja ako rodený KV-ešťan by som bol veľmi rád a to parkovisko by lepšie dýchalo a aj lepšie vyzeralo. KV je nádherná, tak si ju nekazme takýmito detailami. Ďakujem. Daniel

20. november 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Žiaľ finančné prostriedky z rozpočtu mestskej časti na opravy komunikácií sú v tomto roku vyčerpané. Po schválení rozpočtu na rok 2015 a skončení zimného obdobia pristúpime k realizácií opravy povrchu vozovky.

Patoprstý
MÚ Karlova Ves
20. november 2014

ivan

Dve otázky.
1. koľko môže stáť zaplátanie hentej diery?
2. aj tento rok si budete na MÚ deliť lup? (t.j. z vybratých daní udeľovať odmeny)
24. november 2014

fluspapír

Asi bude lepšie hodiť cez to nejaký plech, síce to bude hnusné (ako je na prvý pohlad naše mesto takmer všade), ale aspoň pominie prvotné riziko škodovosti prepichnutých pneumatík. Inak, to nie je už chodník (vydratý a rozpadnutý)? Je tam na fotke vidieť akýsi náznak obrubníka.
09. jún 2015

Michal Molčányi

Predmetné miesto bolo opravené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania