Nobelovo námestie - problémové parkovanie


Vyriešený
meno
Marek 04. marca 2022

Dobry deň, pozeral som starsie podnety a je ich tu pozehnane s odvolanim ze sa to bude riesit a odporucate hlasit na 159. Realita je taka toto je stav zo soboty ( aktualne chodia ludia do servisu lyzi ) a tento stav je cely tyzden, kazdy den od decembra. Cez pracovne dni samozrejme umocneny rodicmi co vezu deti pod schody. Myslim si ze hladka 159 tam moze byt neustale a rozdavat pokuty. Skutocne je to hanba ak toto niekto dopusti aj po rokoch hlasenia. Nehovoriac o tom ze vodici su agresivny a nebezpecny nie len pre deti. Ziadam vas preto minimalne (po tolkych rokoch) o obnovu znacenia a v pripade ze je to mozne doplnenie znacenia aj na zem a zabezpecenie priebeznych kontrol. Dakujem

04. marec 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
07. marec 2022

Stefan

znacenue by mala doplnit MC Petrzalka a nech sa vyjadria. Auta uz znicili aj chodnik. kedy sa bude opravovat. prosim prehodit na MC Petrzalka.
14. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Príslušníci OV MsP BA V popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel na Nobelovom nám. v Bratislave.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Ing. Marta Urbanová
07. september 2022

Odkaz pre starostu

Pretrváva ešte problém?

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
19. január 2023

Marek

dobry ano, pretrvava problem. avsak je tu aj viac krat vytvoreny. Problem vznika rano ked rodicia deti vozia az pod schody skoly. zaroven nahodne vpriebehu celeho dna nakolko ludia chodia autami pred skolu aby dali lyze do servisu. a opakuje sa hromadne problem ked deti odchadzaju zo skoly. problem pretrvava aj cez vikebdy lebo servis lyzi funguje ak vtedy. je to neuveritelne ze v dnesnej dobe sa toto musi riesit anic sa nemeni. kedykolvek tade idem som ohrozovani autami, pricom vodici sa cuduju co tsm robim. kedze su nauceny z toho mat svoju cestu. zjavne jedna znacka zakaz vjazdu nepostacuje.
29. máj 2023

Peter

Problem sa podarilo vyriesit az potom, co tam doslo k napadnutiu od agresivneho vodica s nasledkami (zlomenina). Zrazu sa to da! Dovtedy len same vyhovorky preco sa to neda ako to treba opakovane nahlasovat a pod.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania