Bežecká dráha na Štrkovci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. januára 2012

Bezecka draha pri Strkoveckom jazere nie je udrziavana. Antuka z drahy uz takmer uplne zmizla a chodnik sa stava nebezpecny pri behani kedze z neho trcia kusy betonu a kamenov, ktore by mohli sposobit uraz clenkov, pripadne aj horsie.

12. máj 2012

Karin Kováčová

Súhlasím, dráha je nerovná a jej povrch už z väčšiny tvorí skôr štrk a nebezpečné veľké kamene, ideálne pre zakopnutie a poranenie. Je to veľká škoda, pretože táto dráha je veľmi obľúbená, chodia sem behať aj dospelí, aj školáci, no napriek tomu je v hroznom stave.
23. máj 2013

Mirka

Bolo by vyborne, keby sa s drahou nieco spravilo. Mam pocit, ze uz sa viac beha popri ako na nej.
Verim, ze zapojenim sa do nasemesto.sk, alebo individualnym zorganizovanim podobnej akcie by sa tento problem dal vyriesit. Financne by to nemuselo byt velmi narocne, napriklad tona antuky stoji len nieco cez 100 eur. Urcite by sa nasli ludia, ktori by radi prilozili ruku k dielu, denne sa tu vystriedaju desiatky ak nie stovky bezcov. Bolo by samozrejme treba aj odbornika, ktory vie povedat, co presne a ako teba na drahe spravit.
Ako laik presne neviem, co vsetko obnasa organizacia podobneho podujatia, no zda sa, ze prostrednictvom nasemesto.sk je o propagaciu a cast organizacie postarane...
Tento navrh by som chcela adresovat Mestskej casti Ruzinov, resp. Ruzinovskemu sportoveho klubu - podla toho, kto ma drahu na starost.
15. júl 2014

Odpoveď samosprávy

Antuka na bežeckej dráhe bola vymenená v júni 2014.

Mgr. Tatiana Baáriová
Kancelária starostu
Miestny úrad Bratislava – Ružinov

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania