Šancová-Verejný poriadok-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Klara 02. marca 2022

Dobrý deň, všímame si vašu snahu o zveľadenie mesta a aj menej šťastných miest ako Trnavské mýto. Chcela som však veľmi pekne poprosiť mesto, aby sa na tomto mieste posilnilo osvetlenie a bezpečnosť. Už dlhšiu dobu si všímam, že ľudia sa na Trnavskom mýte necítia bezpečne a bohužiaľ sa nám v blízkom okolí nedávno tento pocit ukázal ako oprávnený. Je to veľmi frekventované miesto priamo v centre a dopravný uzol, ktorému sa človek nedokáže vyhnúť ani keby chcel. Verím, že postupne sa tam veľa zmení k lepšiemu, no dovtedy by sme naozaj, hlavne v mene žien, čo tadiaľ musia každý večer chodiť, chceli poprosiť aspoň o zlepšenie osvetlenia a bezpečnosti (či už cez častejšie hliadky alebo kamerové systémy). Veľmi pekne ďakujem za prácu, ktorú robíte a prosím o zváženie tohto podnetu.

03. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet. Táto komunikácia nepatrí do správy MČ BANM, preto postupujem zodpovednosť za riešenie podnetu na Magistrát hl. mesta.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
03. marec 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
11. marec 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
04. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

nedávno sa tu modernizovalo osvetlenie na výškových stožiaroch a pri sadení platanov ( https://mib.sk/projekt/trnavske-myto/ ) sa v ich okolí umiestnili dodatočné svietidlá. https://www.facebook.com/komunalnypodnikbratislavy/posts/234999211792463
Tento rok počítame aj s modernizáciou osvetlenia na Šancovej a svietidlá pri platanoch z minulého roka budú nahradené za novšie s LED technológiou.

S pozdravom
Kedy? 2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
05. apríl 2022

Klara

Ďakujem! Len prosím, nezanedbajte ani okolie Starej Tržnice (hlavne od Krížnej a pod Železničnou nemocnicou), kde je naozaj vo večerných hodinách veľmi veľká tma. Ďakujem za odpoveď, aj že na to myslíte a pracujete na tom! Verím, že čoskoro z Trnavského Mýta bude príijemne a bezpečné miesto. Pekný deň!

Klara

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania