Autovrak

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 01. januára 2012

Nepojazdne auto na parkovisku, ruzinov - samosprava ani po upozorneni nejavi zaujem na rieseni problemu.

16. január 2012

Slavo

Autobus nie je nepojazdny ani vrak (aj ked tak vyzera). Poznam majitela.
23. január 2012

Odkazprestarostu.sk

Dobrý deň, pre určenie konečného statusu podnetu by som sa rád opýtal, či je na vozidle umiestnená ŠPZ? Ďakujem.
23. január 2012

Slavo

Ano, SPZ je za sklom, autobus ma aj platnu stk a ek. je kategorizovane ako karavan skupiny M1(osobne vozidlo). Prevadzkuje ho len prilezitostne. Cely tento podnet nema svoje opodstatnenie a majitel ziada jeho zmazanie.
23. január 2012

Odkazprestarostu.sk

Ďakujem za komentár, v takomto prípade uzatvárame podnet ako vyriešený.
24. január 2012

Karol

Podnet nie je mozne pokladat za vyrieseny. Ak taketo vozidlo dlhodobodo stoji je samosprava opravnena vyrubit majitelovi danovu povinnost za zaujatie verejneho priestranstva. Ako k tomu pridu radovi obcania a obyvatelia, ze takato opacha tam stoji? Kam sa dostaneme s takymto sposobom, ked si teraz 10 majitelov podobnych karavanov zmysli, ze ich tam zaparkuje a bude sa ohanat tym, ze ma ECV za oknom a platnu STK aj EK?
24. január 2012

Slavo

Pan Karol,
to parkovisko je absolutne nezaplnene, nikomu tam neprekaza v ceste ani nikomu nezabera miesto na parkovanie. Je to auto ako kazde ine, len s tym rozdielom ze sa nevyuzivva tak frekventovane ako osobne auto. Pomentujete mi prosim konkretny problem s tymto karavanom? dakujem a zelam pekny den :)
06. február 2012

Karol

Ide o precedens. Ak si kazdy povie, ze toto parkovisko je nezaplnene a kazdy si tam z roznych mestkych casti ci nebodaj miest dotiahne svoje vozidlo, ktore je sice funkcne, ale ho nepouziva, tak kam sa dostaneme? Ak nejake vozidlo dlhodobo stoji na mieste mala by mu byt vyrubena dan za uzivanie verejneho priestranstva.

Aj Vam pekny den.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania