Nefunkčné, prekážajúce a rozkladajúce sa lampy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devínska Nová Ves

Vyriešený
meno
Ľubica 21. novembra 2014

Dobrý deň, mohol by sa niekto zaoberať nefunkčnými a pritom nevhodne osadenými lampami vedúcimi k Lidlu DNV. Svetlá neboli údajne od zhotoviteľa prevzaté už od ich osadenia, kvôli nevyhovujúcemu technickému stavu. Momentálne však okrem toho, že teda nikdy nebudú fungovať veľmi zavadzajú už aj na tak úzkom chodníku, kde okolo nich pomaly neprejde viac ako jeden človek. Jedna z nich sa dokonca nakláňa a pravdepodobne jej záver bude ak sa tým nikto nebude zaoberať, že spadne ....Dalo by sa s touto situáciou niečo robiť, ak už je a bude verejné osvetlenie nefunkčné prečo sa aspoň neodstráni aby aspoň nezavadzalo? Už aj to by bol prínos....

22. november 2014

Di

Súhlas, koho by v autoslave trápilo prechádzanie chodcov po chodníku. Už mi to vážne pripadá choré, dokonca aj tí čo majú dvory, nechávajú autá na chodníkoch a uliciach pred domami. mal by sa prijať urýchlene zákon že za auto parkujúce na verejných priestranstvách sa budú platiť špeciálne dane, aby ich preparkovali na dvory.
22. november 2014

Dodo

To by ma zaujímalo, ako by si chcel vyriešiť tie dane s autami parkujucimi na ver. priestranstvách keď väčšina ľudí žije v panelákoch. Čo sa týka garáži, je nedostatočný počet na to, koľko je áut.
23. november 2014

Ľubica

Tu je hlavný problém, že tento chodník je užší než by mal byť, nespĺňa normu a keď zaparkuje auto, tak jedine po ceste a niekde kde chodia stovky ľudí nakupovať je to dosť zlé...Aj bez auta na chodníku je to zlé, lebo lampy a ešte hnijúce.
24. november 2014

mildo

Lampy jednoznacne odstranit ( uvolni sa chodnik ) a umiestnit ich na druhu stranu cesty ( budu sluzit lepsie ked budu osvetlovat okrem samotnej cesty aj odbocky na parkoviska a krizovatky na vedlajsie cesty ).
26. november 2014

majo

dalsia podarena jamborovina? :)
26. november 2014

majo

dalsia podarena jamborovina? :)
26. november 2014

Odpoveď samosprávy

Predmetné verejné osvetlenie ani predmetný chodník nie je vo vlastníctve ani v správe Mestskej časti Bratislava-Devínska Nová Ves. Opakovane vyzveme vlastníka osvetlenia k zjednaniu nápravy.

OVDŽP MÚ DNV
29. december 2014

Ľubica

Vidím tu podnety v riešení aj pol roka, aj tento bude na ten štýl?
02. november 2018

Obyvatelka DNV

Vcera som videla, ze lampy uz svietia. Takze je to asi vyriesene.
02. november 2018

Andrej

Dobrý deň. Zaujalo ma, ako používateľ(ka) "Obyvatelka DNV" v poslendých dňoch prechádza a systematicky uzatvára ako vyriešené podnety v DNV. Som rád každej aktivite pre spoločný prospech, len neviem či je to iba môj dojem, že to tak nejako súvisí s blížiacimi sa voľlbami do samosprávy a "vylepšovaním" imidžu predošlého vedenia mestskej časti. Ak sa mýlim, ospravedlňujem sa. Ak však nie, tak sa prosím vážne zamyslite volení zástupcovia, či stačí zapracovať iba raz za 4 roky krátko pred voľbami. S pozdravom.
02. november 2018

Obyvatelka DNV

Ja nekandidujem ani nikomu nerobim kampan, jednoducho som sa toho chytila ze je tu toho uz plno vyrieseneho a neni to updatovane. Jasne, ze by to mali v prvom rade updatovat zadavatelia alebo riesitelia podnetu. Lenze sa to nedeje tak som si povedala, ze chcem ten stav trochu zrealnit.
Jednoducho ma to bavi pri vecernych prechadzkach pozerat ci je to este aktualne alebo nie. Tie statistiky su biedne a mozno sa trochu zlepsia, ale to bude len odrazom reality. A tiez nova garnitura zacne s lepsimi statistikami :) Kludne sa mozete zapojit. Ja to robim hlavne pre seba :)
02. november 2018

Obyvatelka DNV

Akoze mylne tu mat podnety spred 4 rokov ktore su uz davno vyriesene je naco dobre? A ked to nikto neda vediet tomuto portalu tak jasne ze to tu bude svietit dalsie 4 roky ako nevyriesene.
02. november 2018

Andrej

Súhlasím, nechel som sa nikoho dotknúť. O podnet by sa mal starať jeho nahlasovateľ, o nápravu veci zodpovední, poväčšine samospráva.
02. november 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

túto aktivitu sme si samozrejme tiež všimli a ďakujeme za to. V rámci nových vylepšení budeme k tejto aktivite našich užívateľov a užívateľky ešte viac motivovať. Tieto podnety staré aj niekoľko rokov však v reále samospráve zmenou statusu nepomôžu v štatistikách, keďže pravidelné hodnotenie samospráv sa robí vždy na báze konkrétneho roku.

Juraj Hurný
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania