Budova nebudova.

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Mato 25. novembra 2014

Miesta ako prazdna budova na obrazku pritahuju rozne individua.

Stoji za namahu angazovat sa za zivot v normalnom prostredi!!!
Len akosi ti co su za to plateni su slepi a hluchi.

25. november 2014

Odpoveď samosprávy

Budova je v súkromnom vlastníctve. Majiteľ ju chcel pred pár rokmi prebudovať, zatiaľ sa však v tomto smere nič neudialo.
25. november 2014

rožinovčan č.242

Volíme si každé 4 roky svojich zástupcov ktorí majú, všetci bez rozdielu, plné vagóny krásnozajtrajškovýh fráz, a "zatiaľ sa tu v tomto smere nič neudialo", už aspoň 16 rokov - ak nerátame úpadok práve takýchto prirodzených sídliskových centier (centier miestnych častí Ružinova) ako sú napr Kocka, Budúcnosť, Helios, či centrum celého Ružinova Papánkovo námestie atď... Rozbombardované ako po vojne, sivé, opustené, či "len schátrané" a rozpadávajúce sa, s premávkou áut po nimi zničených chodníkoch.... Všetci ste len vrchovato neschopné karikatúry samých seba. Koho zaujíma či je to súkromné či nesúkromné, sú to prirodzené dominanty vo verejnom priestore, na sídliskách, a väčšinou ste to pofiderne nechali prejsť na nových "majiteľov! vy, či vaši straníci predchodcovia a kolegovia. Aj budova bývalého národného výboru - za akých podmienok bola podcenene predaná Rusovi a Čarnogurskému? Aký z toho majú osoh miestni obyvatelia, bývajúci tu aj dávno pred ich vpádom? Akurát si tam vyhradili pozemky pre seba (napríklad obrovské parkovisko parkovanie) a aj tak tam ešte jazdia v parku po chodníkoch.... a Ružinov stále nemá na nič peniaze (žiaden osoh z takýchto pokútnych kšeftov), ani na vianočnú výzdobu našich ulíc! Hanba, celá nečinnosť samosprávy presahujúca už desaťročia. Načo je vás tam toľko, keď sa takmer všetci aj po oslovení, len vyhovárate a nepreložíte ani slamy krížom? Prepustite sa a zredukujte vlastné stavy na 30%, potom bude aj poriadok aj konkrétna zodpovednosť. Tu to treba posunúť, nie nechať všetko rozdávať a rozpadávať a dávať ruky od všetkého preč (5 minút po voľbách).
26. november 2014

Michal

100% suhlasim s ruzinovcanom. Az sa stretneme o par rokov znovu na tomto fore, tak som 100% presvedceny ze dostaneme rovnaku odpoved od samospravi. Preto je to samosprava!!! Vsetko sa samo spravi, ze pani?
04. júl 2020

Lukáš Bartošovič

dobry den, budova aj v roku 2020 vyzera prakticky totozne ako na nasledovnych zaberoch z Google Street View (leto 2019) https://goo.gl/maps/EqfrN2KeBpBqEnA27
za 5 rokov od nahlasenia podnetu sa teda takmer nic nezmenilo, skoda...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania