Billboard

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Neriešený

Chcem sa opytat ci je tento billboard legalny? Vznikol par dni pred volbami a je zrejme ze vznikol iba pre daneho kandidata.

27. november 2014

Jaro

A co, ako mal vzniknut.
27. november 2014

Milos

Ja nevravim ze vznikol na cierno. Iba sa pytam. Ale vyzeralo to tak, kedze bol "zbuchany" narychlo. A je to momentalne dost diskutovana tema- vizualny smog. Takze by si mohol novovyrastene billboardy vsimat kazdy.
05. júl 2022

Martin Uváček

Podnetbtreaba opätovne preposlať magistrátu ohľadom prevereniantejro reklamy.
30. august 2023

Hayduke

Podnet netreba preposlať magistrátu ale aktualizovať status na "uzavretý". Je to absolútny fail, neviem čo chcete riešiť. Tu neni čo riešiť. Že na nejakom bilboarde bol nejaký poslanec? To ste boli opitý keď ste to sem dávali? Pred voľbami si každý dáva bilboardy. WTF, čo je toto za podnet? Absolútne zbytočný spam. Na mieste adminov by som ho úplne zmazal.
30. august 2023

Lukas

Hyduke vies citat? Trosku si ten podnet nepochopil totiz. Ten bilboard vznikol par dni pred volbami. Zbuchavali to tam taki “amateri”. Siel som vtedy okolo. Totalne odflaknuta konstrukcia bilboardu a bum, hned tam politik. Takze podnet mal zmysel, lebo ak by sa ukazalo, ze si to tam miestny papalas nabuchal rychlo pred volbami, tak by aspon ludia vedeli koho volia. Ale coze vam to takto v neskoru hodinu tak zacalo vadit? Ste opity? ;-)
30. august 2023

Hayduke

Ak je ten bilboard tam umiestnený ilegálne, je treba ho dať každopádne preč.
30. august 2023

Lukas

Inak cuduj sa svete, ale uz tam ani nie je. Takze nemohlo to byt ucelove? Volte si takych ludi!
30. august 2023

Hayduke

Ja som ho nevolil. A ten bilboard tam už nie je??

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania