Trnavská cesta -Parkovanie pri Zimnom štadióne O. Nepelu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Iva 08. decembra 2014

Dobrý deň,

chcela by som sa spýtať, či mestská časť Bratislava - Nové mesto plánuje nejakým spôsobom riešiť parkovanie pre obyvateľov okolia Zimného štadióna O. Nepelu.
V dňoch, keď sa na štadióne konajú podujatia, je tu takmer nemožné večer, keď sa človek vracia domov z práce, zaparkovať. Bežne nie je žiaden problém v lokalite medzi štadiónom a Trnavským mýtom nájsť miesto na parkovanie. V poslednej dobe ale bývajú na štadióne akcie aj trikrát do týždňa a hokejoví fanúšikovia bohužiaľ nie sú v tomto smere veľmi ohľaduplní.

Ďakujem za vybavenie.

16. december 2014

Tibor Hulín

stačili by 3 hliadky mestkej polícii , ako pri MS. Jedna pri drogerii pri Starej pracharni , druhá na Odbojárov a tretia pri Odbočke z Trnavskej na Kalinčiakovu. Púšťať len bývajúcich na uliciach pri ZŠ a bol by pokoj, Mestrka polícia tam je , ale pri štadióne a tam je k ničomu.


t. h
26. december 2014

Adriána Lajdová

Rada by som sa pridala k tejto výzve a odkazu, nakoľko zase aj cez sviatky som prišla a nemala som kde zaparkovať. Je to diskriminácia občanov bývajúcich v blízkosti štadióna a pritom je to vrcholne absurdné, aby sme takto fungovali kvôli nejakému trápnemu hokeju. Je to viac menej obmedzovanie osobných práv a slobôd, pretože my tu platíme dane, máme kúpené byty a žijeme tu viac ako 20 rokov a viac poniektorí a proste nemáme tu žiadne práva, pretože keď je nejaká akcia na štadióne, tak práva majú asi tí, ktorí s touto štvrťou nič nemajú, len si kúpia lístok. Takéto absurdity sa, ako viem a mám zistené, nedejú v žiadnom inom hl. meste Európy, okrem Bratislavy. Ja nechápem či sa máme ako obyvatelia mesta obrátiť na Európsky súdny dvor alebo čo, aby sa takéto veci už konečne vyriešili. Prečo to už dávno nefunguje tak, ako v Starom Meste a minimálne budeme mať parkovacie rezidenčné karty a hotovo. Aký je to problém? Rieši sa to už roky, už som písala starostovi podnet pred 3 či 2 rokmi a nič....
Ďakujem za odpoveď.
23. máj 2015

cerno

to ze je to diskriminacia nikoho nezaujima. ja mam v okoli bytu zimak, NTC a futbalovy. ruky odtat tomu kto toto dopustil.kazdy stadion vyplni parkovanie v okruhu 1,5km od miesta podujatia.
23. máj 2015

cerno

zabudol som. siroky za slovan dlzi 400k € aby skrachovani slovanisti mohli hrat na zimaku za statne prachy. som rad ze moje dane isli na tak dobru vec. je mi jedno ze zdravotnictvo je v prdeli. hlavne nech pastikari maju kde suchat puk.
20. október 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
V predmetnej zóne sme zaviedli pilotný projekt parkovania.
Na ulici Pri Starej Prachárni, ktorá je na fotografii akurát robíme úpravu chodníka tak, aby
sme vytvorili vyšší počet parkovacích miest bez toho, aby sme narušili komfort chodcom, či zabrali zeleň.

Za porozumenie ďakujeme.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
23. november 2023

Martin Uváček

Od januára 2022 tu funguje parkovania politika PAAS, čiže ja by som dal ako vyriešené.
29. november 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

vzhľadom k tomu že v zóne bola zavedená parkovacia politika a od 01.10.2023 bol zavedený zákaz státia na chodníku bol status podnetu zmenený na uzavretý

S pozdravom,

Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania