Parkovanie bez pokuty

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Peter 02. decembra 2014

Problém mame zaparkovat pred Kultúrnym domom na Sutaznej 18, chodíme do pozicovne masiek, do kina, neda sa tam parkovať. Žltá čiara pred celym vstupom do budovy, nejake vyhradené miesta dve pre Cultus ale upozornili nas nestat na nich.
Vyrieši MC alebo polícia?

09. december 2014

Klára

Keď je tam žltá čiara, tak sa tam nemá parkovať. Keď zaparkujete, môžete dostať papuču, ľahká matematika.
20. január 2015

Tomas Lukac

Peter, vi tam len chodite do pozicovne masiek a nariekate. Co maju hovorit ty co tam byvaju a nemaju vdaka cudzincom(chap to ako tych ktorych vozidla nemaju ani Bratislavske EC) kde zaparkovat ani po 21 hodine, nakolko niektory INTELIGENTI si tam odparkuju svoj vehikel na cely tyzden a az v piatok s nim odtiahnu nimo BA.Ak by sa vyriesilo toto, mali by ste kde parkovat. Bezne z 50-tich aut na ulici mame 30 mimo bratislavskych.
04. február 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
pred Kultúrnym domom je parkovisko s kolmým radením vozidiel s 2 stojiskami vyhradenými pre Cultus. Vodorovné dopravné značenie V 12b Súvislá žltá čiara je duplicitným, tu sa z dôvodu výjazdu z parkovacích boxov nemôže stáť ani v zmysle ustanovení zákona č. 8/2009 Z.z. o cestnej premávke, ani STN 73 6056. Iné parkovacie kapacity, aké sú tam v súčasnosti, tam nie sú možné.
Ak vodiči nerešpektujú dopravné značenie je potrebné volať políciu.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania