Fusersky urobeny prechod

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

mesto pred 2 tyzdnami namalovalo nekompletny prechod na hubeneho s tym ze ani po dvoch tyzdnoch ho nevie dokoncit a povodna farba uz po dvoch tyzdnoch zlieza z asfaltu takze po zime tu bude len znacka prechodu a prechod nikde. Zaroven zbytocne zabrali parkovacie miesto. Kedze prechod zrusil parkovacie miesto, moze niekto prist a dokoncit ho? A nebolo by zle zdovodnit tento prechod, jediny kto tu mava problem s autami su ozrani z blizkej krcmy

10. december 2014

Jaro

Aj ozrani su ludia.
16. december 2014

Miro

prechod par dni po pridani podnetu konecne dokoncili...akurat nerozumiem kto ho navrhol, kedze stacilo ho posunut aby sa dalo rozumnejsie parkovat...teraz ak chce clovek dodrzat zakonom urcene vzdialenosti od parkovania pred prechodom tak za nim ostane miesto tazko vyuzitelne na druhe auto, kedze tam je odbocka na novo postavene parkovisko (ktore nie je naplno vyuzivane, asi aj preto ze je komplet tmave bez jedinej lampy)
07. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Ako nás informovali predstavitelia odboru cestného hospodárstva prechod je dokončený.

Oddelenie styku s verejnosťou a marketingu
12. január 2015

Miro

je mozne aj zdovodnit preco sme takouto pracou prisli o 3 parkovacie miesta? bol ten prechod niekym vyziadany? bol tam nutny? nebolo mozne ho posunut?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania