Reklama

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený

Tato reklama stoji na parkovacom mieste kde by mohli parkovat auta.takto ked si dame vsetci reklamy nebudeme parkovat nikde!!! Ulica je iljusinova 14.spz je na obrazku aj telefon.dufam ze sa s tym nieco udeje.dakujem

18. december 2014

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom k tomu, že vozidlo netvorí prekážku v cestnej premávke a parkuje na mieste, ktoré je určené na parkovanie, nie je v súčasnosti možnosť, ako takémuto parkovaniu zabrániť. Nejedná sa o reklamné zariadenie ako také, ale o reklamu, resp. reklamnú potlač na vozidle a toto nie je v kompetencii mestskej časti.
Vzhľadom k tomu, že parkovanie je dlhodobým problémom Bratislavy a nerieši sa na úrovni mesta, poslanci miestneho zastupiteľstva na zasadnutí v júni 2014 schválili Postup a zásady parkovacej politiky v mestskej časti Bratislava-Petržalka. Je to prvý krok k zavedeniu regulovaného parkovania s cieľom, aby sa zaviedol systém, ktorý bude riešiť problémy statickej dopravy na území Petržalky a ktorý uľahčí parkovanie predovšetkým jej rezidentom, t.j. prioritne Petržalčanom.
Uvedenie takéhoto systému do praxe by malo napomôcť aj s riešením parkovania v prípadoch, ako je to uvedené v tomto podnete.

mestská časť BA-Petržalka
07. júl 2020

Martin Uváček

Žiaden takýto vozík už na mieste neparkuje. Vyriešené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania