Bárdošova-zábradlie-chýbajúce

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Martin 06. apríla 2022

Dobry den

Na Bardosovej ulici sa opravovala vozovka a chodnik. Kedze ale mesto, mestska cast nechcela odkupit cast pozemku RD na rozsirenie cesty, tak cesta je uzka a auta jazdia aj po chodniku. Zabradlie ale dali iba na jednu stranu chodnika a kedze tam v okoli 200m je skolka, zakladna skola a dalsia nova skola, je to pre deti velmi nebezpecne !
S pozdravom
Sramko

07. apríl 2022

Jozef

Je to o vodičoch a nie zábradlí.
08. apríl 2022

Martin

Jasne, keby vsetci dodrziavali predpisy, tak zabradlia mozeme odinstalovat vsade, lenze tomu tak neni a to miesto krici problemom: uzke, miesaju sa chodci a auta, v okoli plno skol, takze dufanie neni plan.
19. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Na základe komunikácie s oddelením investícii by som Vás chcela informovať, že zábradlie na jednej strane chodníka nahrádza chýbajúce oplotenie, ktoré vlastník pozemku nevybudoval a nemal záujem na dohode s mestskou časťou o jeho vybudovaní za predpokladu ustúpenia a možnosti rozšírenia jestvujúcej komunikácie. Z dôvodu výškového rozdielu sa inštalovalo zábradlie na hranici pozemkov. Inštalovanie ďalšieho zábradlia nateraz nie je v pláne.

V tomto prípade navrhujem podnet označiť ako uzavretý.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania