Svojvoľné namaľovanie zákazu parkovania

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Marko 09. decembra 2014

Firma "Uloženka" si svojvoľné namaľovala zákaz parkovania + pridala tabule, ktoré "zakazujú parkovať" a tak blokujú dve parkovacie miesta na už aj tak preplnenom sídlisku. Prosím o prešetrenie a prípadné odstránenie týchto zákazov.

09. december 2014

fifilik

ak je to svojvolne, ignorovat!
10. december 2014

Jaro

Ake parkovacie miesta, ved je tam nakladacia rampa. Ak si tam doterz parkoval mali Ta odtiahnut bez pardonu.Ja by som ti este prepichol gumu. Aj fifilikovy.
10. december 2014

Vykvet dnesnej doby

Pri nakladacej rampe sa nema co parkovat! Ak by tam aj zakaz nebol, tak zdravy rozum napovie, ze tam auto neodstavim. Je to to iste, ako keby niekto zaparkoval pred branou cudzej garaze.
10. december 2014

Peter Marko

Jozko si kupi kybel farby a nakresli krizik velky ako heliport :)) to myslim, nieje v poriadku ak tam planuje ULOZENKA podnikat 24h denne, mala by mat povolenie od samospravy a hlavne platit !
To: Jaro
11. december 2014

Jaro

Peter, Jozko si musi kupit farbu preto, lebo mu pred branou parkuju vypatlany vodici. Co chces, aby platil este tebe? Vsak urcite plati najomne. Preco by mal platit za pristupovu cestu k objektu. Nato ju tam postavili sudruhovia. To nieje parkovisko pre teba.
25. február 2015

Odpoveď samosprávy

Takzvané svojvoľné namaľovanie zákazu parkovania vykonala firma, ktorá má v tomto objekte svoje priestory, práve kôli nedisciplinovaným vodičom z okolia, ktorí nesprávnym parkovaním opakovane blokovali prístup k objektu a dodávke a vykládke tovaru. Ako vyplýva z diskusie k podnetu, niektorí z diskutujúcich k podnetu to nakoniec aj pochopili...
Po skončení zimného obdobia a zlepšenia počasia požiadame o odstránenie tohoto označenia.

mestská časť BA-Petržalka
31. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za uzavretý.
26. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnet bol v roku 2019 doriešený, poprosím administrátorov o uzavretie podnetu.
Kto? Referát technických činností
Kedy? 2019

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania