Karloveská-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Uzavretý
meno
PRAVO REZIDENTA 12. apríla 2022

Ziadame Obec a Hlavne mesto zriadit jednotne Stojiska
napriklad Karloveska 30
pre Smetne kontajneri, kedze sa zahustuju miesta pre Smetne kose s BIO Odpadovymi Nadobami na parkovisku , ktore je urcene na parkovanie aut.

12. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
13. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Karlova Ves
13. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobry den.
Kontajnerove stojiska su neoddelitelnou sucastou bytovych domov. Budovanie kontajnerovych stojisk je plne v kompetencii obyvatelov . MC Bratislava - Karlova Ves je napomocna spravcom a spolocenstvam vlastnikov bytov vo vytipovani vhodnych lokalit na kontajnerove stojisko a usmernit i v dalsich krokoch pri budovani stojiska.

Halina Trubinyiova
oddelenie dopravy a ZP
MiU MC Bratislava - Karlova Ves
13. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

ziadam tymto obec na vytipovanie uvedeneho stojiska pre uvedeny podnet
17. apríl 2022

Admin KV

Dobrý deň,

žiadate preposlať podnet znovu na samosprávu?

S pozdravom,

Peter Lackovic
Odkaz pre starostu
[email protected]
18. apríl 2022

Michal K.

vazeny pan PRAVO REZIDENTA, ziadost sa nepodava takto, ale pisomne na urad. v prvom rade sa vsak obratte na spravcu bytoveho domu. potom by si vlastnici bytoveho domu na svoje naklady stojisko mali vybudovat, nie ponechavat smetne nadoby len tak volne na chodnikoch, cestach a podobne.
19. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

osloveny spravca nereagoval,
obec reagovala ako vidite, pricom navrhnute miesta pri hlavnej ceste tak ako su velkokapacitne uloziska pri OD Centrum podchod by vyriesili tuto situaciu pre viacere vchody a bytovky ak nie je miesto a to nie je pre tuto bytovku.
preto tento podnet.
19. apríl 2022

Michal K.

brani nieco, aby si obyvatelia bytoveho domu vybudovali kontajnerove stojisko? OLO kedysi davalo prispevok, tak nech sa informuju. mesto ani mestska cast im ho nevybuduje za peniaze ostatnych obcanov.
19. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

michal k,
uvadzam ze v okoli bytovky nie su vhodne miesta,priestor a volny pozemok,
preto tento podnet na odkaz pre starostu,
preto tento apel aby sa nieco pohlo od obce, kedze spravca a aj obyvatelia nemaju riesenie.. a toto co teraz je je nevhodne pre tuto dobu a kulturu!
19. apríl 2022

Michal K.

ja Vam rozumiem. iniciativa vsak musi vyjst v prvom rade od vlastnikov bytovky smerom k samosprave. poziadat o vytypovanie vhodneho pozemku s umyslom vybudovat si kontajnerove stojisko a dohodnut sa na podmienkach. nie opacne a uz vobec nie od ostatnych obcanov.
druha vec je lahostajnost mesta a mestskej casti k takto volne stojacim zbernym nadobam na verejnom priestranstve. tie potom zavadzaju na chodnikoch, parkoviskach, na ceste a podobne. ak by sa napriklad vyberala daniba jedno euro za jeden kontajner na den, potom by si to uz vlastnici asi rozmysleli a investovali by do slusneho stojiska ako ostatni civilizovani spoluobcania.
20. apríl 2022

PRAVO REZIDENTA

pan michal k. uz sa to niekolko krat stalo a vieme ze pozemky nie su vhodne...preto tie kontajneri stoja na parkovisku..spravca je neochotny..je kroky v poslednom obdobi su viac ako nic....opakujem. nemame pozemok na stojisko, obec sa tvari ze ich zaujem je ale nic konkretne neriesi... a sme stale na rovnakom bode

zastupca bytovky
22. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

V našej odpovedi sme jednoznačne uviedli odporučený ďalší postup. Kontaktujte svojho správcu, po vytipovaní vhodnej lokality na vybudovanie stojiska bude Mestská časť KV nápomocná pri ďalších krokoch.
Iniciatíva musí vyjsť od obyvateľov a ich správcu.

Beata Boháčiková, odd.dopravy a ŽP MÚ MČ KV
25. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

pre túto chvíľu podnet uatvárame, ak sa Vám podarí získať stanovisko správcu, radi podnet opätovne otvoríme.

S pozdravom,

Barbora Peregrim
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania