Parkovisko na travniku (byvalom)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
KubaLover 10. decembra 2014

Pri nedavno postavenej budove "Gagarinka" parkuju neustale auta na chodniku, kde nemaju co robit a navyse kompletne znicili travnik. Neviem naco je za touto budovou nove parkovisko ked vsetci parkuju tu. Asi treba zakazat vjazd aut. Bol by som rad keby doslo k naprave.

11. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Mestskú časť Ružinov oslovilo Občianske združenie pôsobiace v danom objekte, ktoré si chce danú zeleň zrevitalizovať. Mestská časť víta takéto riešenie. Očakávame, že v jarných mesiacoch sa začne úprava.

kancelária starostu
11. december 2014

KubaLover

To je sice pekne ze to chcu zrevitalizovat ale kto zabrani opatovnemu zniceniu tejto zelene? Tie auta tam nemaju co parkovat, ohrozuju tam aj chodcov navyse.
03. máj 2015

KubaLover

To je naozaj nadherna revitalizacia. Teraz ked je jasne, ze ziadna revitalizacia sa konat nebude, poprosim kompetentnych o zakaz vjazdu na tento chodnik a zaroven prosim portal odkazprestarostu o opatovne zaslanie tohto podnetu. Auta tu parkuju stale na chodniku a obmedzuju chodcov, som si isty ze zacnu zas parkovat na tomto pseudotravniku coskoro
17. september 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe podnetu zamestnanci životného prostredia vykonali ohliadku, v zmysle ktorej má žiadateľ záujem vypracovať projektovú dokumentáciu revitalizácie. Na základe tejto dokumentácie budeme ďalej rokovať so žiadateľom o ďalších postupoch.



kancelária starostu
25. január 2016

KubaLover

Ale k tej revitalizacii tam treba dat aj tu zakazovu znacku, tato budova ma vlastne parkovisko, ale vodici dodnes jazdia a parkuju na chodniku a ohrozuju ludi. Aroganciu vodicov tu vidno kazdu chvilu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania