Auta stojace na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

Pisal som o tomto probleme s panom Ladislav Fatura veliteľ OS Petržalka a tie auta tam stale stoja.viete mi povedat ako je to mozne?nedaleko je policajna stanica a okolo chodia policajne auta?tento chodnik je pre auta?a druha otazka ked napisem panu ladislavovi Faturovi moze ma ignorovat?a ignorovat staznost?

13. december 2014

Jaro

MP mi este nikdy neodpovedala na ziadny mail. Je to banda nevychovancov.
18. december 2014

Martina

ja som tam chytila policajtov priamo v akcii, na opacnej strane cesty davali za zle parkovanie pokuty. Ked som sa spytala, preco tuto stranu cesty neriesia, povedali, ze tam sa proste tak parkuje, a ze mam (s kocikom) dost miesta na tej druhej strane. Take slovenske. Samozrejme, na blizku zastavku autobusu sa potom neda dostat (ta zastavka je samostatny pripad, neda sa na nu nijako kulturne dostat, chyba na nej smetny kos a na ceste vedla nej sa za dazda tvoria obrovske kaluze)
18. december 2014

samuel

Ale chodnik je urceny PREDOVSKETKYM chodcom, to znamena ze chodnik sluzi 1. chodcom a az potom autam, bicyklom atd.... takze ked policajti sami povedali ze tam sa tak parkuje a je to vporiadku je vlastne to, ze sme proti tomuto bezmocni
18. december 2014

Peter

drsne :( aj ta zastavka tupolovevoa uz som tu pisal ze tam nie je smetny kos cesta na zastavku ziadna, a nic. tychto trotlov na chodniku je tu plno a najvacsi trotli z MP to toleruju, smutne. By ma zaujimala rekacia od pollicie na toto. Ako to vyriesia. Ktory zakon povoluje autam zabrat celu sirku chodnika ak je na druhej strane chodnik, na ktorom mimochodom tiez parkuju auta.
02. február 2015

peter

prosim Vas toto porusenie zakona treba nahlasit policii na ich telefonnom cisle. a terba pockat pripadne pokial si nesplnia svoju povinnost zavolat dalsiu hliadku a zaroven natocit video o tom. Vodici nemaju pravo takto parkovat na chodniku pretoze zakon hovori ze musi byt dodrzane aby 1,5m bolo pre chodcov. pokial to nie je dodrzane policia musi konat!1

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania