Bakošova-dlhodobo odstavené vozidlá-vozidlo s EČV, bez platnej TK a EK

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

Vyriešený
meno
Martina 27. apríla 2022

Dobrý deň. Od kedy sme sa nasťahovali, to bolo 30.6.2021 do Lamača na Bakošovu ulicu stojí tu bez pohnutia auto značky Audi s evidenčným číslom vozidla BL565RT. Nikto to nerieši a preto sa na Vás obraciam s prosbou o riešení problému. Ďakujem

27. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Martina,

ďakujeme za oznámenie dlhodobo odstaveného vozidla bez platnej technickej a emisnej kontroly na ulici Bakošova. Prostredníctvom Krajského dopravného inšpektorátu bude identifikovaný vlastník vozidla, ktorému bude zaslaná „Výzva na odstránenie vozidla“ a zároveň bude výzva vylepená aj na samotné vozidlo, pričom lehota na odstránenie bude majiteľovi plynúť po dobu 60 dní. Nakoľko má vozidlo neplatnú technickú a emisnú kontrolu zašlem na Okresný úrad Bratislava, odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, podnet na začatie správneho konania.

Magáthová, SROKS, MÚ MČ BA - Lamač
31. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
bol v tejto veci vyhotovený Mestskou políciou záznam o zistení starého motorového vozidla zo dňa 27.04.2022 a zaslaná žiadosť o lustráciu majiteľa vozidla na Krajský dopravný inšpektorát v Bratislave. Dňa 19.5.2022 pri obhliadke bolo zistené, že vozidlo sa tam už nenachádza. Pravdepodobne odstránené majiteľom.

Magáthová, SROKS, MÚ MČ BA - Lamač

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania