Psacie vykaly

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Rado 17. decembra 2014

Rad by som poziadal prisluany MU Vrakuna aby zacal konat v zmysle zakona kontrolovat psickarov, ktori vedome nezbieraju vykaly svojich psov. Je neuveritelne kolko hovien je vsade. A pritom ked pokutujete aspon 3 psickarov denne, pate pokryte naklady na zamestnanca a vytvorite pracovne miesto!
Neexistuje ze sa deti musia hrat v hovnach.

18. december 2014

Odpoveď samosprávy

V MČ Vrakuňa je v platnosti VZN č. 1/2013 a jeho doplnok 2/2014 o podmienkach držania psov na území mestskej časti. Kontrolu dodržiavania zabepečuje Mestská polícia aPolicajný zbor.

Mgr.O.Dolhá , referent ŽP
19. december 2014

wk

Ako je to len mozne ze samosprava nedokaze koordinovat svoju cinnost s mestskou/statnou policiou, normalne ze by jej odpadli ruky...

Obcan supluj spravcu uzemia, ved darmo platis dane... Ondiat na ne.
19. december 2014

samuel

to mame akoze koli kazdemu h*ovnu, ktore uvidim volat policajtov? ved oni nechodia kontrolovat ani dodrziavanie pitia na verejnosti, fajcenia na zastavkach, parkovanie na chodnikoch ci v krizovatkach vo Vrakuni ....
19. december 2014

Rado

Rad by som este poziadal pani referentku, aby teda predala tento podnet prislusnej organizacii. Osobne som Mestsku policiu nevidel tak minimalne par rokov, bolo by fajn keby znovu vysli medzi ludi a riesili jednotlive podnety.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania