Slovnaftská-Dopravné značenie-iné

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
David P 28. apríla 2022

Dobrý deň, len by som sa chcel dozvedieť, či je možná náprava, alebo akým spôsobom sa domôcť k spravodlivosti, ako obyvateľ štvrte Nové Pálenisko, a orientačné zvislé značenie , kde sú označené všetky odbočenia z ulice Slovnaftská , zobrazuje -smerovou šípkou odbočenie-výjazd na 1,2.Nový Ružino, 3.Terminál ,a na Nové Pálenisko, na jeho obyvateľov, firmy, či záhrady ,akoby ani k nim cesta nebola...Na dopravnom značení úplne chýba označenie , smeru odbočenia na Komárňanskú ul -teda do celého Nového Páleniska a jeho ulíc /Komárňanska, Jarná, Rákosová, Senná, Čalovská, Jastrabia,Na výslní, Rosná, Motýlia, Prašná/. Dúfam, že sa nájde nejaké riešenie, ktoré bude myslieť aj na nás-obyvateľov Páleniska. Ďakujem DP

28. apríl 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
29. apríl 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva
Kedy? 2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
12. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ciele na smerových značkách sa organizujú do cieľových blokov. Cieľový blok je skupina cieľov, ktoré majú spoločný smer aj spoločné radenie do jazdných pruhov. Je potrebné dodržať zásady kontinuity čo znamená, že každý cieľ, ktorý sa raz uvedie na smerovej značke, sa musí ďalej vyznačovať až do jeho dosiahnutia.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania