Pečnianska - prebytočná zhrdzavená značka

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený

Zdravim,

Pri vstupu do budovy garazi je uz prebytocna zhrdzavena znacka a vzadu za nou obrovskY kamen. Prosim odpratat vdaka.

02. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, preveríme ho na príslušnom referáte.
Kto? Referát technických činností

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
03. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie od pracovníčky referátu technických činností, uvedená časť cesty, slúžiaca na prístup do garážového domu a k nej prislúchajúce parkovisko nie je v správe MČ Bratislava-Petržalka.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
03. máj 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iné
09. jún 2022

Peter

Dobrý deň,
laicky sa javí, že by to, čo je v Petržalke, malo byť v sráve Petržalky a nie Mesta. Sú neschopní a okrem krátenia peňazí, z ktorých by Petržalka mohla hospodáriť do krásy, hospodári pre byrokratických darmožráčov, ktorí petržalčanom nepomáhajú. Neopravené cesty, cyklotrasy nikam nevedú, rozbité chodníky, neosvetlené priechody pre chodcov, nevyregulované semafóry, arogantní vodiči, ktorí si dokazujú burácaním motorov DENNE, že im ešte funguje.... Pristahovalci, neplatia dane, ale správajú sa akoby im všetko patrilo a nikto im nič nemôže. Policia nekoná včas, či skôr vôbec. Ach jaj. Ak sa mýlim, opravte ma prosím.
09. jún 2022

Miloš

Je to komplikovanejšie Peter.

Každopádne čo má v správe bytové družstvo Petržalka, tak to je často krát zanedbané.
09. jún 2022

Peter

Ďakujem Tomáš,
Chápem aj komlikácie, ale stále mám pocit, že namiesto toho, aby ľudia robili pre ľudí, ľudia robia pre tých pár nedotknuteľných. Žiaľ stále platí, väčšia berie. Ale to teraz nie je na riešenie. Odkedy som sa začal zaujímať o tieto odkazy, nemôžem sa pri niektorých problémoch zbaviť pocitu, že sme odkazaní na "vynajdenie kolesa". Vysvetlím. Lajdácky zaťapkaný výmoľ nevydrží ani jednu sezónu. Opava je lacná a to "zodpovedným" stačí. Ak by mal taký výmoľ pred vlastnou bránou do domu, zavolal by odborníkov na slovo vzatých. Ak sa jeden výmoľ "opraví" 20x za lacno a nefunguje to, prečo si páni spoza stola myslia, ze druhý výmoľ sa bude správať inak a treba použiť tú istú "lacnú" metodu, ktorá ovšem medzičasom presiahla cenu jednej či dvoch kvlitných opráv. To skutočne treba opakovať staré známe, "Nie som taký bohatý aby som si kupoval lacné veci." A so službami, ako je vidno je to to isté. Ak nevieme, ako sa to robí, porime sa k susedom, pozrime sa do sveta, uvidíme ak rovno neoslepneme.
S pozdravom
09. jún 2022

Miloš

Peter ale to by sme potom museli vyasfaltovať pol Petržalky nanovo :) bude sa plátať furt a nech sa aj pláta. Len samozrejme sa to dá aj lepšie robiť ako v niektorých prípadoch.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania