Znievska - osadený strom na verejnej zeleni

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter 01. mája 2022

Odstránenie stromu - URGENT !!!
Dobrý deň, včera t.j. 30.04.2022 bol vo večerných hodinách cca 21 hod osadený strom na verejnej zeleni, na ulici Znievska 16 - zadný vchod, Bratislava V. Predpokladám, že osadenie nie je ohlásené na SÚ a ani rozhodnutie zo strany oddelenia ŽP nie je vydané. Prosím o okamžité odstránenie z dôvodu OHROZENIA chodcov a obyvateľov, pádom stromu na chodník alebo priamo do vchodu bytového domu!!! Nakoľko je to frekventovaný chodník, kde chodia každý deň mamičky s deťmi, ráno chodia deti do školy ZŽ Budatínska 61 a do 20 m je detské ihrisko, kde sa hrajú každý deň deti.

02. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, preverí ho príslušný referát.
Kto? Referát zelene

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
02. máj 2022

orel skalný

To je 1. Máj.... máte v dome lásku.... nič na nikoho nespadne... pokoj a lásku.... ak to nezmizne do 2KT .... potom môžte žiadať o odstránenie... zatiaľ sa tešte z tradícií
03. máj 2022

František

Dobrý deň informácia pre Petra
Jedná sa o tradíciu na Slovensku stavanie "májov". na každej dedine aj v starej Petržalke sa stavali máje mládencami na dobu 30 dní.
04. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
kolegovia nás informovali, že osadený máj na Znievskej ulici bol medzičasom odstránený, takže už nepredstavuje nebezpečenstvo pre obyvateľov.

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania