Zničené detské ihrisko

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

Vyriešený
meno
Ján Hefty 06. februára 2012

Detské ihrisko na Jedlíkovej ulici je v úplne dezolátnom stave: poškodené preliezky, rozbité sklo na zemi a ďalšie nechutnosti. Je škoda, že aj to málo detských ihrísk, ktoré sú v tejto časti mesta, je v takomto zanedbanom stave.

07. február 2012

andy711

Asi treba počkať na najbližšie komunálne voľby keď sa Vám v rámci kampane bude chcieť dáke ambiciózne trdlo odprezentovať ako veľmi starostlivý miestny politik a so zvyčajnou pompou opravia niečo o čo sa majú starať neustále. Dovtedy sa predpokladám v rozpočte nenájdu zdroje. Príkladom môže byť aj stav len niekoľko rokov starého povrchu na neďalekej Obchodnej ulici, kde už v celej dĺžke môžete nájsť miesta s rozbitou, prepadnutou a nerovnou dlažbou na ktorej si môže dane platiaci občan ale aj turista (na ktorom nám tak záleží) vytknúť členok. Jednoducho miestna správa: BRAVO.
13. február 2012

Odpoveď samosprávy

Ďakujeme za Váš podnet. Detské ihrisko na Jedlíkovej ulici je počas zimných mesiacov uzatvorené. Minulý týždeň bolo ihrisko na podnet občana upratané, odstránený bol aj vianočný stromček, ktorý sa na ihrisku nachádzal. Detské ihriská sa v zimnom období neprevádzkujú. Staré Mesto požiadalo zmluvného partnera firmu Vepos, aby dohliadla na čistotu a poriadok na tomto ihrisku.
13. február 2012

Peter

Toto ihrisko bolo ešte pred rokom úplne v poriadku. Je naozaj smutné že niekto má potrebu zničiť aj to málo čo pre deti ešte v centre je.
Podobne začína vyzerať aj ihrisko na Gondovej.
27. február 2019

Martin Uváček

Nejaká revitalizácii ihriska prebehla.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania