Mlynské luhy-neporiadok na verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Anna Klanduchova 29. decembra 2014

Dobry den, chcela by som upozornit na rozrastajucu sa ciernu skladku odpadu na spojnici medzi Exnarovou a ulicou Mlynske luhy. Spociatku tam bolo mozne vidiet len drobny odpad, no postupne sa toto miesto stava zrejme oblubenym "smetiskom" pre majitelov prilahlych zahrad, ktori pravdepodobne nedisponuju vlastnym kontajnerom, a tak tu konci vsetko nepotrebne od kyblov az po pneumatiky a nabytok.
Dakujem vopred za pomoc pri rieseni tohto problemu, nakolko pre obcanov, ktori v okoli byvaju a idu sa prejst smerom na Astronomicku je toto naozaj nie prave prijemna "podivana".

30. december 2014

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za podnet a za upozornenie.
Ide o súkromný pozemok, mestská časť vyzve vlastníka na odstránenie odpadu a dôsledné dodržiavanie VZN č. 1/2003.



kancelária starostu
04. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe kontrolnej obhliadky uvádzame, že odpadky boli odstránené.

kancelária starostu
24. apríl 2017

Anna Klanduchova

Čierna skládka Mlynské Luhy

Dobrý deň, chcela by som nahlásiť opäť vznikajúcu čiernu skládku na pozemku vedľa chodníka na ulici Mlynské Luhy. V minulosti už na tomto mieste bola skládka odstránená, vyzerá to však, že majitelia okolitých záhrad namiesto využívania kontajnerov, uprednostňujú vyhodenia všetkých nepotrebných vecí hneď vedľa chodníka. Možno by po odstránení neporiadku pomohlo osadenie tabule s upozornením na možnosť pokuty pri zakladaní skládok. Vyzerá to tam zle a je mi ľúto, že práve záhradkári, od ktorých by to človek nečakal, takto znečisťujú životné prostredie.
15. február 2023

Anna Klanduchova

Štedrá-neporiadok a odpadky-čierne skládky

Dobry den, rada by som nahlasila ciernu skladku na pozemku na spojnici medzi Exnarovou a Ml.Luhmi, v mieste rovno oproti ul.Stedra. Pokial viem, jedna sa priamo o pozemok Magistratu, ktory je dlhodobo zanedbany a niektori obyvatelia ho ponali ako smetisko. Je tam mnozstvo odpadkov, vyzera to tam naozaj zle. Dakujem vopred za pomoc s odstranenim. Anna
15. február 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet s aktualizáciou bol opätovne zaslaný samospráve.

S pozdravom,
Daniel
Administrátor portálu Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania