Neurobená zimná údržba

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Oto Stahl 29. decembra 2014

Dobry den, rad by som upozornil, ze kompletne cely chodnik (od Albera az po Technopol) popri Chorvatskom ramene nie je ani odhrabany, ani posypany a je cely zladovately.

29. december 2014

ivan

Stará múdrosť hovorí-Vyčkaj starec ,blíži sa marec. A s ním teplo.A s teplom odmäk. V júni si ani nespomenieš čo ťa teraz trápi. Tak ako zabudneme pred ďalšími voľbami.
30. december 2014

Oto

Nuz, pan B. sa nam snazil cele tyzdne nahovorit aky je starostlivy a ako velmi mu zalezi na blahu petrzalcanov, takze je nacase dolozit slova skutkami....
30. december 2014

ivan

Pán B má sklenenú Rózu.Dávno zabudol čo sa snažil nahovoriť, aj čo nahovoril, pamäť sa mu zobudí za ďalšie 4 roky.
31. december 2014

jaro

boze co vsetko vam vadi. ked je tam lad, tak tam nechodte. vsak je zima, co tam ma byt? ked vam to tu vadi vratte sa do svojich dediniek. solit pri ramene to moze napadnut len magora.
31. december 2014

Dodo

1. pri vodnom toku by sa soliť nemalo 2. soľ je pri teplote pod -7,aj nejaké drobné nemá žiadnu účinnosť 3. jedine použiť kamienky...no aj to dosť znečisťuje. Buďte radi a tešte sa, že aspoň chvíľu do roka máme sneh. :-)
31. december 2014

Juraj

Odkaz p.Jarovi:prečo dokážeme hneď druhého urážať ? pán STAHL predsa vo svojom podnete nežiadal aby sa chodník posypal soľou!,tak nepíšte niečo o magorovi alebo o svojich dedinkách,Vy pochádzate odkiaľ,viete vôbec ako sa žije na dedine ? Keby Ste si na tomto chodníku zlomil chrbticu alebo kyčelný kĺb,tiež by Ste takto reagoval?Buďme trocha vôči sebe tolerantní a nechajme každého vyjadriť svoj názor.Juraj.
01. január 2015

Oto

Nuz, reakcie niektorych ludi fakt prekvapuju. Moj podnet je hlavne o tom, ze je tu nejaka firma, ktora sa ma starat o tento velmi frekventovany chodnik a nerobi tak. Pravdepodobne ste nevyskusali ist tadeto so svojim invalidnym rodicom alebo s kocikom Pokial sa vam, jaro alebo dodo, zda toto normalne, je mi vas luto.
02. január 2015

jaro

Oto, mozes, pouzit upne iny chodnik, ktory je odpratany a nie sa spacirovat so svojim invalidnym rodicom alebo kocikom popri ramene. Ten chodnik je skor na sportovanie. Je to cyklochodnik. V zime mozno na bezky a vy by ste to chceli posolit.
02. január 2015

Oto

Zacina ma unavovat ako sa ma tu niektori z vas snazia presvedcit ze ja som vlastne nejaky vrtak ktory chce neviemco. Ukaz mi na fotke odpratany chodnik, to po prve. Po druhe smerom na Kaufland alebo na Namestie hraniciarov je to JEDINY chodnik. Po tretie NIE JE to cyklochodnik, je to chodnik pre pesich, ktory sluzi vdaka nedostatku financnych prostriedkov AJ ako cyklochodnik, nehovoriac o tom ze je zima a po nom prejde jeden cyklista za dva tyzdne. O soleni som nepovedal ani slovo, vravel som o udrzbe a posypani. Nie som pribrzdeny aby som potreboval rady stylu: je zima, zvykaj si, nechod tam. Za udrzbu toho chodnika plati mestska cast nejaku firmu a ta sa na to vykaslala. Mozno je to pre niektorych ok, pre mna nie. Prosim vas zdrzte sa do buducna podobnych komentarov. Vdaka
02. január 2015

jaro

Zvykaj si :-).
26. január 2015

Oto Stahl

Dobry den, od 29.12. mi "samosprava" nebolo schopna odpovedat na moj dotaz ohladom zimnej udrzby na chodniku popri Chorvatskom ramene. Tento vikend nam opat nasnezilo a ja sa teda opat pytam preco nikto na tomto frekventovanom chodniku nerobi zimnu udrzbu. Prikladam fotografie zo vcera.
28. január 2015

Oto Stahl

Fotografie z dnesneho dna, 28.1.
11. marec 2015

Ivan

Označiť ako vyriešený.
Ďakujem.
Bezpredmetné.
18. máj 2019

Jana P

prosim admina o uzavretie podnetu, po 4 rokoch sa to snad uz roztopilo ;-)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania