Zadunajská cesta - min. 7 parkovacích miest

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Megi 14. mája 2022

Na tomto nevyuzitom rohu zbytocne sirokeho chodnika by mohlo vzniknut min 7 parkovacich miest,staci dat znacenie a nastriekat modre ciary alebo chodnik zuzit buracimi pracami a vytvorit plnohodnotne miesta.Taktiez na blizkych chodnikoch oproti smerom k 12.poschodaku Nobel.nam 6 alebo k mercury,ktore nevyuzivaju chodci a su tam zbytocne!Len su na nich hrboly a neda sa po nich chodit. To je dalsich x miest pre obyvatelov,aj matky s detmi, ktore nemozu parkovat v blizkosti svojho byvania a musia dlhe mimuty hladat miesto s nakupom a detmi v aute a podobne..!

12. máj 2022

Megi

A samozrejme je potrebne vytvorit aj priestor na PRECHOD na druhu stranu cesty smerom k tenisovym kurtom! Pretoze ked tam auta parkuju neda sa tade prejst,takze treba mysliet aj na to.
16. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, preverí ho príslušný referát.
Kto? Referát mobility

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
18. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Pekný deň, mestská časť nechce ísť cestou vyznačiť všade na chodníkoch parkovacie miesta, chceme ísť cestou regulácie parkovania a vyznačenia čo najväčšieho počtu parkovacích miest, na miestach, kde nebudú obmedzovať chodcov( samozrejme nejde to takto všade). Momentálne je na KDI návrh zóny parkovania na Dvoroch 5,6, kde sme sa snažili zlegalizovať dopravným značením, čo možno najviac miest, aby obyvatelia každej ulice boli naozaj spokojni. Po odsúhlasení KDI a určení dopr. značenia začneme ihneď s realizáciou a do leta to je určite hotové.
Kto? ref. mobility
Kedy? júl 2022

Mgr. Ivan Lučanič,
poverený vedením ref. mobility
18. máj 2022

Patrik Janech

láskavo veľké chodinky spraviť z nich parkovacie boxy pretože všade sú zbytočne široké chodniky lenže mestská časť nič nespraví pre ľudí ale ide proti ludom
18. máj 2022

Megi

Samozrejme,ze treba mysliet na chodcov sama som matka a mam kocik,ale ako tu bolo spominane,VYSE 4M CHODNIK JE ZBYTOCNOST,ktoru NIKTO nevyuzije a prave tu,je priestor na parkovanie,ktore je uz teraz v tejto lokalite neunosne!
A tiez standardne chodniky paralelne vedla seba oddelene kusom travy,kde sa vyorazdnuju psy je tiez k nicomu! Takze treba sa pozriet na to ale su chod iky a ci sa vobec vyuzivaju a ci nie su ABSOLUTNE ZBYTOCNE SIROKE,lebo tu moze parkovat aj auto a aj chode s kocarom,vozikom aj motorkou prejde po chodniku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania