Zuzany Chalupovej-chodník-bariéra na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
Lukas Rusnák 17. mája 2022

Na rohu Zuzany Chalupovej 7 je non-stop cca 20 !!! kolobeziek vacsinou spolocnosti Bolt. Okrem toho, ze chodnik je pomaly neprechodny, kolobezky su casto poskodene a v noci a pocas dna vydavaju zvuk (vystrazny alarm). Prosim o okamzite riesenie so sukromnou spolocnostou.

17. máj 2022

Patrik Janech

treba odfotiť. a poslať do boltu
18. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
podnet, prosím, smerujte na [email protected].

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
18. máj 2022

Lukas Rusnák

Mozte mi vysvetlit preco pri inych podnetoch ohladom tychto kolobeziek, samosprava samostatne riesila zmenu umiestnenia kolobeziek (napr. na Zaporozskej) ale pri tomto prispevku nas odkazujete na priamu komunikaciu na sukromnu spolocnost bolt? Co mam robit ak bolt na pripomienky nereaguje??
19. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, Lukas.
V prípade komunikácií i chodníkov na Záporožskej a Černyševského, kde sme riešili minulé kolobežkové podnety, ide o prípady, kde sú komunikácia i chodník v správe mestskej časti. V prípade ulice Zuzany Chalupovej to tak nie je. V prípade, že by Vám dispečing Boltu na uvedenom maile nereagoval do 30 dní, napíšte nám, prosím, na [email protected].

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
21. máj 2022

Jakub

Lukas Rusnak, poviem vam srandu, podla katastra www.mojamapa.sk - vygenerovat list vlastnictva, tie kolobezky stoja na pozemku kde ste vy osobne spoluvlastnik tak sa podla toho treba zariadit ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.