Zľadovatelé chodníky na Kramároch

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Petra 08. januára 2015

Katastrofický stav chodníkov kvoli hrubej vrstve ľadu na Kramároch, predovšetkým na Bárdošovej ulici. Cesty sú posypané, ale s chodníkmi sa niekoľko dní nič nerobí. Ja ako žena na materskej dovolenke musím čakať celý deň doma na manžela, kým sa vráti z práce, lebo sama sa vyjsť von neodvážim. To platí pre viacero mamičiek v mojom okolí, ktoré pre tento dlhodobo trvajúci stav, musia tráviť celé dni doma s deťmi medzi štyrmi stenami. Verím v skoré vyriešenie problému. Ďakujem.

09. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
EKO-podnik VPS vykonáva údržbu komunikácií a chodníkov v zimných mesiacoch v zmysle operačného plánu zimnej údržby komunikácií.

Ing. Natália Kudláčová
09. január 2015

Petra

Dobrý deň,
To znamená, že v prípade neplnenia si svojich povinností, má kontaktovať občan priamo EKO-podnik VPS, mesto ich prácu nekontroluje?
09. január 2015

ivan

Sakra , nevolnícka zmluva predsa ukladá poddanému ludu sa starať o majetky panstva. Či takto podaromnici má panstvo nazbíjané toliariky na daromnice vyhadzovať. Tu to začína ,požiadavkou na očistené chodníky ,a za chvílu bude tento darebný ľud poddaný chcieť ,aby aj niečo fungovalo, a skončí to tak ,že nebude mať záujem pánom na živobytie prispievať. Tak to teda nie ,feudalizmus si roz ovracať nedáme. Je načim aby drábi do ulíc vyšli ,a lúzu poddanskú móresu naučili.
13. január 2015

Nase Karpaty

Treba podat staznost a poslat oficialnou postou. Kopiu aj starostovi a vicestarostovi a predsedovi komisie dopravy, ZP a verejneho poriadku panovi Vlacikymu. Cim viac podnetov mailom alebo postou tym budu problem povazovat zavaznejsi.
14. január 2015

Petra

To si dúfam robíte srandu .. Možno by som mala napísať prezidentovi príp. rovno do Štrasburgu, potom by som snáď bola vypočutá. Kedy bude mesto považovať problém za závažný, keď sa tu niekto doláme?
06. február 2015

rasto

Dnes som tiež pridal Bárdošovu....
09. marec 2024

🌳

Myslím, že sa môže uzavrieť vzhľadom na vek podnetu.
12. marec 2024

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia,

podnet bol vyriešený bez zásahu samosprávy - ľad na chodníkoch sa roztopil.
Na základe toho bol status tohto podnetu zmenený na uzavretý.

Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom,
Vladimír Šarčevič
Administrátor Bratislava-Nové Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania