Staré grunty-riešenie dopravnej situácie-dopravu spomaľujúce

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Michal 26. mája 2022

Dobry den,

Aktualne je cesta od internatov L. Stura na smerom von z Mlynskej Doliny oznacena ako hlavna, a cesta pri zjazde od internatov "Atriove domky" oznacena ako vedlajsia. Chcem sa opytat kompetentnych, ci by nestalo za zvazenie zmenit oznacenie tejto krizovatky tak, aby cesta od Atriovych domkov bola hlavna, a cesta od internatov L. Stura vedlajsia ? Dovod je ten, ze vzhladom na rozmach vystavby tade chodi podstatne viac aut ako od internatov, navyse, ostra pravotociva zakruta smerom k internatomm je dost neprehladna pre auta iduce od Atriovych domkov odbocuje vlavo smerom von z Mlynskej Doliny.

Dakujem.

26. máj 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
26. máj 2022

IVAN

Je to logické teraz. Je to aby bola plynulá MHD. Keď niekto ide dole kopcom musí pribrzdiť čo je bezpečnejšie keď že sa tam pohybuje veľa ľudí.
27. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie dopravného inžinierstva

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
27. máj 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

z dôvodu bezpečného pohybu chodcov v uvedenej lokalite, plynulosti a preferencie MHD je ako hlavná cesta vyznačená komunikácia k obratisku autobusov MHD. Osadenie zvislého dopravného značenia označujúceho hlavnú cestu v mieste neprehľadného oblúku s veľkým pohybom osôb nie je vhodným riešením z pohľadu bezpečnosti chodcov, plynulosti MHD ani potreby upokojenia predmetnej komunikácie.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.