Uhynutý vták - Smikova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Roman 09. januára 2015

Uhynuty vtak na Smikovej ulici. Myslim ze by bola vhodna veterinarna kontrola na co posiel. Snad nemal chripku.. nevyzeral byt zraneny, ani stary..

12. január 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Podnet sme postúpili na mestskú políciu Hl. m. SR BA v zmysle novej zmluvy uzatvorenej medzi Hl. m a o.z. Sloboda zvierat.

O skutočnosti, že túlavé a uhynuté zvieratá majú obyvatelia od septembra nahlasovať priamo mestskej polícii na čísle 159 a nie Slobode zvierat, ako to bolo doteraz, sme ešte v septembri informovali obyvateľov prostredníctvom našej webstránky, medzi novinkami a táto informácia je uvedená aj medzi informáciami na stránke pod oddelením ŽPaÚP-infomácie a oznamy-veterinárna asanácia.

Prijaté hlásenia sú mestskou políciou preposlané na Slobodu zvierat. K tomuto kroku sa pristúpilo z dôvodu vytvorenia systému kontroly činnosti o.z. Sloboda zvierat, a to tak, že podklady zaznačené v spisovom zázname sa musia zhodovať s údajmi v objednávkach, ktoré dostanú od mestskej polície. V zmysle zmluvy hlavné mesto uhradí len tie výkony, ktoré objedná mestská polícia.


Ing. Natália Kudláčová
12. január 2015

roman

Dnes uhynuty vtak zmizol. Predpokladam ze si ho zobrala sloboda zvierat.
12. február 2015

Karol

Bol ten vták teda v poriadku, alebo mal nejakú chorobu/infekciu/...?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania